Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sadece 5 gün gecikmede bu kadar yüksek olma ihtimali var mi yarin keseyo gorcem bakalimİkiz olacak kadar yüksek bir oran değil ki![]()
Erken döllenme olmuştur canımMerhaba arkadaslar bugun adetim 5 gün gecikti ve test yaptim fotografta daha sonra bta hcg verdim oda 1741,57 cikti ikiz olma ihtimali var miEki Görüntüle 3206115
1 gün gecikmede 6000 küsür gördüm. O bile normal. Sizin değeriniz 5 gün gecikme için gayet normalAma sadece 5 gün gecikmede bu kadar yüksek olma ihtimali var mi yarin keseyo gorcem bakalim![]()
Amin cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese versinIkizlik çok beta.dan belli olmaz gibi bir bilgi var g**gle.da ama bilemiyorum, saglikla kucaginiza alın![]()
Ovv bakalim yarin hastaneye gidecegim bakalim ama şoktayimErken döllenme olmuştur canım
4 gün sonra gitsen karından ulturasyon ile görürsünOvv bakalim yarin hastaneye gidecegim bakalim ama şoktayim![]()
Belirtin var mıydı ovulasyon kullandın miMerhaba arkadaslar bugun adetim 5 gün gecikti ve test yaptim fotografta daha sonra bta hcg verdim oda 1741,57 cikti ikiz olma ihtimali var miEki Görüntüle 3206115
Oooov1 gün gecikmede 6000 küsür gördüm. O bile normal. Sizin değeriniz 5 gün gecikme için gayet normal![]()
Yarin kese gorunmez mi4 gün sonra gitsen karından ulturasyon ile görürsünhayırlı olsun
Ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim cok erken farkettim hamileligimi daha sonra düsük oldu . Adetim olduktan sonra takvim uygulamasini kullaniyorum zaten orada yumurtlama gunlerini gösteriyor ona bakarak olduBelirtin var mıydı ovulasyon kullandın mi![]()
İkiz annesiyim, beta değerinden anlaşılmaz.Ama sadece 5 gün gecikmede bu kadar yüksek olma ihtimali var mi yarin keseyo gorcem bakalim![]()
Anladim tesekkur ediyorumİkiz annesiyim, beta değerinden anlaşılmaz.
Önce keseyi görürsünüz, sonraki kontrolde kese boş mu yoksa dolu mu diye bakılır. Hayırlı olsun![]()
Ben de takip ediyorum inşallah bu ay olurBen gecen ay kimyasal gebelik geçirdim cok erken farkettim hamileligimi daha sonra düsük oldu . Adetim olduktan sonra takvim uygulamasini kullaniyorum zaten orada yumurtlama gunlerini gösteriyor ona bakarak oldu![]()
Bence bu hamilelik için stresten kesinlikle uzak duracaksın . Ben ilk gebeliğim de kimyasaldan sonra ilk gün çok üzüldüm cok agladım sonra sabrettim stres yapmadim . Ben bunda çok ümitli değildim adet düzenim değişti diye ve relax oldum . O yüzden en önemlisi stresten uzak kafaya takmamak . Emin ol o zaman rabbim yüzünü güldürüyor . İnşallah rabbim sanada verir hayırlı zamandaBen de takip ediyorum inşallah bu ay olur![]()
İnşallahBence bu hamilelik için stresten kesinlikle uzak duracaksın . Ben ilk gebeliğim de kimyasaldan sonra ilk gün çok üzüldüm cok agladım sonra sabrettim stres yapmadim . Ben bunda çok ümitli değildim adet düzenim değişti diye ve relax oldum . O yüzden en önemlisi stresten uzak kafaya takmamak . Emin ol o zaman rabbim yüzünü güldürüyor . İnşallah rabbim sanada verir hayırlı zamanda![]()
Benimde 5 gün gecikme ile seninkiyle aynı değere yakındı tek gebelik olduAma sadece 5 gün gecikmede bu kadar yüksek olma ihtimali var mi yarin keseyo gorcem bakalim![]()
Hadi ya tedirgin olmamin sebebi bizim sülalede çok çok ikiz var babaanemden tutun kuzenlere kadarBenimde 5 gün gecikme ile seninkiyle aynı değere yakındı tek gebelik oldu![]()