• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bta hcg

emineegrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
34
8
1
30
Merhaba arkadaslar bugun adetim 5 gün gecikti ve test yaptim fotografta daha sonra bta hcg verdim oda 1741,57 cikti ikiz olma ihtimali var mi 🙈😍
IMG_20230213_221417.jpg

Eklentiler

• IMG_20230213_111024.jpg
    IMG_20230213_111024.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 41
Ikizlik çok beta.dan belli olmaz gibi bir bilgi var g**gle.da ama bilemiyorum, saglikla kucaginiza alın 🙏

Ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim cok erken farkettim hamileligimi daha sonra düsük oldu . Adetim olduktan sonra takvim uygulamasini kullaniyorum zaten orada yumurtlama gunlerini gösteriyor ona bakarak oldu 🙈🙂
Ben de takip ediyorum inşallah bu ay olur 😀

Ben de takip ediyorum inşallah bu ay olur 😀
Bence bu hamilelik için stresten kesinlikle uzak duracaksın . Ben ilk gebeliğim de kimyasaldan sonra ilk gün çok üzüldüm cok agladım sonra sabrettim stres yapmadim . Ben bunda çok ümitli değildim adet düzenim değişti diye ve relax oldum . O yüzden en önemlisi stresten uzak kafaya takmamak . Emin ol o zaman rabbim yüzünü güldürüyor . İnşallah rabbim sanada verir hayırlı zamanda 🤲😍

Bence bu hamilelik için stresten kesinlikle uzak duracaksın . Ben ilk gebeliğim de kimyasaldan sonra ilk gün çok üzüldüm cok agladım sonra sabrettim stres yapmadim . Ben bunda çok ümitli değildim adet düzenim değişti diye ve relax oldum . O yüzden en önemlisi stresten uzak kafaya takmamak . Emin ol o zaman rabbim yüzünü güldürüyor . İnşallah rabbim sanada verir hayırlı zamanda 🤲😍
İnşallah 🌼❤️ 23 unu bekliyorum bana da dua et canım

İnşallah olur canım stres yapma ve benim adetim düzenli 14. Günü yumurtlama günü iyi degerlendir 🤗

Back