Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bta hcg
- Konu Sahibi emineegrl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #acilcevap
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Ama sadece 5 gün gecikmede bu kadar yüksek olma ihtimali var mi yarin keseyo gorcem bakalimİkiz olacak kadar yüksek bir oran değil ki
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Erken döllenme olmuştur canımMerhaba arkadaslar bugun adetim 5 gün gecikti ve test yaptim fotografta daha sonra bta hcg verdim oda 1741,57 cikti ikiz olma ihtimali var mi Eki Görüntüle 3206115
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
1 gün gecikmede 6000 küsür gördüm. O bile normal. Sizin değeriniz 5 gün gecikme için gayet normalAma sadece 5 gün gecikmede bu kadar yüksek olma ihtimali var mi yarin keseyo gorcem bakalim
Amin cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese versinIkizlik çok beta.dan belli olmaz gibi bir bilgi var g**gle.da ama bilemiyorum, saglikla kucaginiza alın
Ovv bakalim yarin hastaneye gidecegim bakalim ama şoktayimErken döllenme olmuştur canım
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
4 gün sonra gitsen karından ulturasyon ile görürsün hayırlı olsunOvv bakalim yarin hastaneye gidecegim bakalim ama şoktayim
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Belirtin var mıydı ovulasyon kullandın miMerhaba arkadaslar bugun adetim 5 gün gecikti ve test yaptim fotografta daha sonra bta hcg verdim oda 1741,57 cikti ikiz olma ihtimali var mi Eki Görüntüle 3206115
Oooov1 gün gecikmede 6000 küsür gördüm. O bile normal. Sizin değeriniz 5 gün gecikme için gayet normal
Yarin kese gorunmez mi4 gün sonra gitsen karından ulturasyon ile görürsün hayırlı olsun
Ben gecen ay kimyasal gebelik geçirdim cok erken farkettim hamileligimi daha sonra düsük oldu . Adetim olduktan sonra takvim uygulamasini kullaniyorum zaten orada yumurtlama gunlerini gösteriyor ona bakarak olduBelirtin var mıydı ovulasyon kullandın mi
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
İkiz annesiyim, beta değerinden anlaşılmaz.Ama sadece 5 gün gecikmede bu kadar yüksek olma ihtimali var mi yarin keseyo gorcem bakalim
Önce keseyi görürsünüz, sonraki kontrolde kese boş mu yoksa dolu mu diye bakılır. Hayırlı olsun
Anladim tesekkur ediyorumİkiz annesiyim, beta değerinden anlaşılmaz.
Önce keseyi görürsünüz, sonraki kontrolde kese boş mu yoksa dolu mu diye bakılır. Hayırlı olsun
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Ben de takip ediyorum inşallah bu ay olurBen gecen ay kimyasal gebelik geçirdim cok erken farkettim hamileligimi daha sonra düsük oldu . Adetim olduktan sonra takvim uygulamasini kullaniyorum zaten orada yumurtlama gunlerini gösteriyor ona bakarak oldu
Bence bu hamilelik için stresten kesinlikle uzak duracaksın . Ben ilk gebeliğim de kimyasaldan sonra ilk gün çok üzüldüm cok agladım sonra sabrettim stres yapmadim . Ben bunda çok ümitli değildim adet düzenim değişti diye ve relax oldum . O yüzden en önemlisi stresten uzak kafaya takmamak . Emin ol o zaman rabbim yüzünü güldürüyor . İnşallah rabbim sanada verir hayırlı zamandaBen de takip ediyorum inşallah bu ay olur
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
İnşallah 23 unu bekliyorum bana da dua et canımBence bu hamilelik için stresten kesinlikle uzak duracaksın . Ben ilk gebeliğim de kimyasaldan sonra ilk gün çok üzüldüm cok agladım sonra sabrettim stres yapmadim . Ben bunda çok ümitli değildim adet düzenim değişti diye ve relax oldum . O yüzden en önemlisi stresten uzak kafaya takmamak . Emin ol o zaman rabbim yüzünü güldürüyor . İnşallah rabbim sanada verir hayırlı zamanda
- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
- 83
Benimde 5 gün gecikme ile seninkiyle aynı değere yakındı tek gebelik olduAma sadece 5 gün gecikmede bu kadar yüksek olma ihtimali var mi yarin keseyo gorcem bakalim
Hadi ya tedirgin olmamin sebebi bizim sülalede çok çok ikiz var babaanemden tutun kuzenlere kadar hayirlisi olsun tesekkur ederimBenimde 5 gün gecikme ile seninkiyle aynı değere yakındı tek gebelik oldu