Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben anlayamıyorum bu açılan konuları.. Test yapılan yerde sonuca bakıp gebelik olup olmadığını söylüyorlar. Dakika başı gebe miyim gebe miyim diye konu açılıyor yeminle filtre olsa görmezden gelcem..
Buraya yazana kadar google a hangi değerde hamilelik olduğunu sorabilirsiniz mesela.
Ben anlayamıyorum bu açılan konuları.. Test yapılan yerde sonuca bakıp gebelik olup olmadığını söylüyorlar. Dakika başı gebe miyim gebe miyim diye konu açılıyor yeminle filtre olsa görmezden gelcem..
Buraya yazana kadar google a hangi değerde hamilelik olduğunu sorabilirsiniz mesela.
Ben buraya yeni yazdım herkesin ne yazdığını takip etmiyorum test verdiğim yerde soylenseydi zahmet edip buraya yazmazdim.anlasam zaten gogula bakardım hanım efendi cevabınız için de sağolun
Ben buraya nadir giriyorum bilmiyorum anlamiyorum burayi da sormak istedim senelerdir kullaniliyordur herkes ben kullanmıyorum yeni başladım oyuzden sormak istedim sağolun
Yani degerleri bende pek bilmiyorum fakat sizin rakamı görünce ben bile yok artık dedim yani hiç bilmiyor bile olsanız googleye yazıp öğrenebilirsiniz bu arada tebrikler hamilesiniz
Yani degerleri bende pek bilmiyorum fakat sizin rakamı görünce ben bile yok artık dedim yani hiç bilmiyor bile olsanız googleye yazıp öğrenebilirsiniz bu arada tebrikler hamilesiniz
Baktım ama değişik yazılar 400 civarlari çıktı birde bende lekelenme oldu doktor belki adet görmüştursun dedi yani ümitlenmek istemedim açıkçası teşekkür ederim