Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar Bugün sabah hamile olduğumu öğrendim öğlene doğru bir damla koyu kan renginde akıntım oldu düşük şüphesiyle doktora tekrar gittim bta hcg 2240 çıktı iki gün sonra tekrar gel dedi sizce normal mi kaç haftalık hamileyim lütfen yardım
merhabalar Bugün sabah hamile olduğumu öğrendim öğlene doğru bir damla koyu kan renginde akıntım oldu düşük şüphesiyle doktora tekrar gittim bta hcg 2240 çıktı iki gün sonra tekrar gel dedi sizce normal mi kaç haftalık hamileyim lütfen yardım
Benim beklenen adet tarihinden 1 gün sonra kanda beta hcg 1991 çıktı canım ikizlermiş seninkide öyle olabilir. Belli oldumu biraz geçmiş üzerinden konuyu açalı çünkü
kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu
kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu