• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BTA HCG değerim 2240 kaç haftalık hamileyim ?

yevcehan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
7
4
1
29
:anneadayı: merhabalar :anneadayı:
Bugün sabah hamile olduğumu öğrendim öğlene doğru bir damla koyu kan renginde akıntım oldu düşük şüphesiyle doktora tekrar gittim bta hcg 2240 çıktı iki gün sonra tekrar gel dedi sizce normal mi kaç haftalık hamileyim lütfen yardım :KK56:

:anneadayı: merhabalar :anneadayı:
Bugün sabah hamile olduğumu öğrendim öğlene doğru bir damla koyu kan renginde akıntım oldu düşük şüphesiyle doktora tekrar gittim bta hcg 2240 çıktı iki gün sonra tekrar gel dedi sizce normal mi kaç haftalık hamileyim lütfen yardım :KK56:
ne kadarlıkmış canm öğrendin mi

Öncelikle hayırlı olsun.. Sağlıkla al inşallah kucağına.. 6 haftalık falan olması lazım. Değere göre büyük ihtimal o haftalar.

Benim beklenen adet tarihinden 1 gün sonra kanda beta hcg 1991 çıktı canım ikizlermiş seninkide öyle olabilir. Belli oldumu biraz geçmiş üzerinden konuyu açalı çünkü

Adetim geçeli 2 hafta oluyor Hcg 4941
Kese görüldü 5mm
Bebeğim henüz görülmedi
Ikiz mi acaba diye sormadan edemiyorum

Canım doktor söylemedi mi tek kese var diye 2 tane kese görülseydi ikiz derdi doktorun

kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu

kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu
canım benim bebeğimde 10 haftalık ama ayrıntılı ultrasona göre 11 haftalık çıkıyor
doktor sorun olmadığını söyledi
inşallah seninde sorunsuzdur

Back