Benimde adetim 3 gun gecikmisti beta 22 cikmisti kimyasal dendi adet oldum sonradaArkadaşlar merhaba
En son adet günüm 15 kasım. 7 aralıkta adet olman gerekiyordu. 2 gün gecikti salı günü evde test yaptim silik çizgi çıktı. Çarşamba gunu kan verdim beta hcg 16 cıktı.
Tup bebek araştırmaları yaparken bide 5 in üzerinde değer pozitif diye biliyorum çok sevindik tabi.
Bugünde doktora gittim bir heyecanla ama cok düşük olduğunu söyledi. Hatta başka şeylerden de yükselebileceğini vs söyledi. Cok umutsuz konuştu tabi moralim cok bozuldu. Bugün yine kan verdim sonuç pazartesi çıkacak. Bekleyecegiz mecbur ama çok mu umutsuz gerçekten? Böyle düşük değerle hamile kaldığını öğrenen yok mu ?
Kaç gu sonra adet oldunuz ?Benimde adetim 3 gun gecikmisti beta 22 cikmisti kimyasal dendi adet oldum sonrada
2 gün sonraki değerde anlarsınız sağlıklı gebelikmi, sağlıksız mı yada başka şeylerden mi yüksek çıktı.
Keşke özelde kan verseydiniz pazartesiye kadar beklemek sizin için zor olacak gibi.
Geç döllenme olduysa
Dogru soyluyosunuz aslinda esim yarim saate kadar gelecek geldigi zaman gidelim kan verelim yoksa hafta sonu geçmeyecek böyle. Tesekkurler2 gün sonraki değerde anlarsınız sağlıklı gebelikmi, sağlıksız mı yada başka şeylerden mi yüksek çıktı.
Keşke özelde kan verseydiniz pazartesiye kadar beklemek sizin için zor olacak gibi.
Geç döllenme olduysa bu değer bence normal.
1gun sonra adet oldumKaç gu sonra adet oldunuz ?
Bence çok iyi inşallah sağlıkla devam eder sağlıkla kucağına alırsınTest yaptırdım sonuç 89,65 çıktı. Biraz içim rahatladı. 4 katından fazla artmış :)) artık sevinebilirim heralde dimi..
Çok teşekkür ederim. Allah Isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bence çok iyi inşallah sağlıkla devam eder sağlıkla kucağına alırsın
Çok merak ettim şu an ne durumdasınız. Benim değerim bugün 21 çıktı, benim için çok düşük bi değer ama yükselme ihtimali var mı bilmiyorum...Çok teşekkür ederim. Allah Isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün değer 21 çıktığı gün yaniÇok merak ettim şu an ne durumdasınız. Benim değerim bugün 21 çıktı, benim için çok düşük bi değer ama yükselme ihtimali var mı bilmiyorum...
Şöyle ki tüp bebek tedavisi gördüm ben, transferin 9.günü bugünYumurtlamanın kaçıncı günü bugün değer 21 çıktığı gün yani
Tüp bebek için pek bilgim yok arkadaşım ama az değer ile çok güzel ilerleyen var benim yumurtlamanın 13.günü 21 çıkmıştı kimyasal oldu inşallah senin ki sımsıkı tutunur sanaŞöyle ki tüp bebek tedavisi gördüm ben, transferin 9.günü bugün
Benim değerinde bugün baktım 0.1 adetime 8 gün var malesef yokmuşÇok merak ettim şu an ne durumdasınız. Benim değerim bugün 21 çıktı, benim için çok düşük bi değer ama yükselme ihtimali var mı bilmiyorum...
Benimki de kimyasal ile sonuçlandı.Benim değerinde bugün baktım 0.1 adetime 8 gün var malesef yokmuş
Merhaba ben de tüp bebek transferi oldum ve 8.gün oan testim 15.61 ciktı 11 gün 5.94 çiktı doktorum ilaçlarına devam et pazartesi yani 14.gün tekrar kan testi yaptır gel dedi sizin sonuçlarınız nasıl çıkmıştı acabaArkadaşlar merhaba
En son adet günüm 15 kasım. 7 aralıkta adet olman gerekiyordu. 2 gün gecikti salı günü evde test yaptim silik çizgi çıktı. Çarşamba gunu kan verdim beta hcg 16 cıktı.
Tup bebek araştırmaları yaparken bide 5 in üzerinde değer pozitif diye biliyorum çok sevindik tabi.
Bugünde doktora gittim bir heyecanla ama cok düşük olduğunu söyledi. Hatta başka şeylerden de yükselebileceğini vs söyledi. Cok umutsuz konuştu tabi moralim cok bozuldu. Bugün yine kan verdim sonuç pazartesi çıkacak. Bekleyecegiz mecbur ama çok mu umutsuz gerçekten? Böyle düşük değerle hamile kaldığını öğrenen yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?