• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bta hcg 16

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

serayyb

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
10
11
288
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
En son adet günüm 15 kasım. 7 aralıkta adet olman gerekiyordu. 2 gün gecikti salı günü evde test yaptim silik çizgi çıktı. Çarşamba gunu kan verdim beta hcg 16 cıktı.
Tup bebek araştırmaları yaparken bide 5 in üzerinde değer pozitif diye biliyorum çok sevindik tabi.
Bugünde doktora gittim bir heyecanla ama cok düşük olduğunu söyledi. Hatta başka şeylerden de yükselebileceğini vs söyledi. Cok umutsuz konuştu tabi moralim cok bozuldu. Bugün yine kan verdim sonuç pazartesi çıkacak. Bekleyecegiz mecbur ama çok mu umutsuz gerçekten? Böyle düşük değerle hamile kaldığını öğrenen yok mu ?

6 ile 7ile ogrenen de var düşüklüğü onemli değil geç dollenme falan olmuştur onemli olan ıkı gunde bir en az yuzde atmış artış olması

2 gün sonraki değerde anlarsınız sağlıklı gebelikmi, sağlıksız mı yada başka şeylerden mi yüksek çıktı.
Keşke özelde kan verseydiniz pazartesiye kadar beklemek sizin için zor olacak gibi.
Geç döllenme olduysa bu değer bence normal.

Arkadaşlar merhaba
En son adet günüm 15 kasım. 7 aralıkta adet olman gerekiyordu. 2 gün gecikti salı günü evde test yaptim silik çizgi çıktı. Çarşamba gunu kan verdim beta hcg 16 cıktı.
Tup bebek araştırmaları yaparken bide 5 in üzerinde değer pozitif diye biliyorum çok sevindik tabi.
Bugünde doktora gittim bir heyecanla ama cok düşük olduğunu söyledi. Hatta başka şeylerden de yükselebileceğini vs söyledi. Cok umutsuz konuştu tabi moralim cok bozuldu. Bugün yine kan verdim sonuç pazartesi çıkacak. Bekleyecegiz mecbur ama çok mu umutsuz gerçekten? Böyle düşük değerle hamile kaldığını öğrenen yok mu ?
Benimde adetim 3 gun gecikmisti beta 22 cikmisti kimyasal dendi adet oldum sonrada

2 gün sonraki değerde anlarsınız sağlıklı gebelikmi, sağlıksız mı yada başka şeylerden mi yüksek çıktı.
Keşke özelde kan verseydiniz pazartesiye kadar beklemek sizin için zor olacak gibi.
Geç döllenme olduysa

Geç döllenme olduysa bu değer bence normal.
Dogru soyluyosunuz aslinda esim yarim saate kadar gelecek geldigi zaman gidelim kan verelim yoksa hafta sonu geçmeyecek böyle. Tesekkurler

Çok merak ettim şu an ne durumdasınız. Benim değerim bugün 21 çıktı, benim için çok düşük bi değer ama yükselme ihtimali var mı bilmiyorum...
Yumurtlamanın kaçıncı günü bugün değer 21 çıktığı gün yani

Şöyle ki tüp bebek tedavisi gördüm ben, transferin 9.günü bugün
Tüp bebek için pek bilgim yok arkadaşım ama az değer ile çok güzel ilerleyen var benim yumurtlamanın 13.günü 21 çıkmıştı kimyasal oldu inşallah senin ki sımsıkı tutunur sana🤲🤲

Arkadaşlar merhaba
Merhaba ben de tüp bebek transferi oldum ve 8.gün oan testim 15.61 ciktı 11 gün 5.94 çiktı doktorum ilaçlarına devam et pazartesi yani 14.gün tekrar kan testi yaptır gel dedi sizin sonuçlarınız nasıl çıkmıştı acaba

Back