Brüksel tüp bebek cem çelik bilgisi olan?

sunshinebaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
869
338
Herkese meraba 2. Denemem icin cem celık brüksel tüp bebekte başlamayı dusunuyorum brükselle ilgili tecrübesi olan varsa yazabilirm i

Merhaba,bende dün cem beyle tedaviye başladım merkezle ilgili bisey diyemem ama arkadaslarım cem beyde tedavi görüp suan anne oldular kendisi konusunca cok rahatlatan güven veren biri simdilik iğnelere başladım sonraki kısmı bilemiyorum tabi

ben brüksel’deyim, ama doktorum Yücel Karaman. Cem Bey’i bilmiyorum

OPU oldu, transferi bekliyorum ben de. NGS yapıldı, aralıkta transferim olacak.

Ben de online görüsme yaptım pozitif izlenim aldım, acaba brükselin labı nasıldır sizin ılk denem mi

Ben de online görüsme yaptım pozitif izlenim aldım, acaba brükselin labı nasıldır sizin ılk denem mi
Öncelikle inşallah hepimiz için hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalim evet ilk deneme yani aslında baktım hep lab nasıl falan YouTubeda birçok video izledim birine iyi gelen başkasına hiç iyi gelmemiş o yüzden sanırım bir yerden sonra kısmet İşi şimdilik ne yazikki lab.nasilsir bilmiyorum siz daha önce nerde denemistiniz

Ben acıbademde denedim 1 defa simdi cem hoca da baslıcam ilgi alakal nasıl bide yumurta toplamada kaç kere gideceksinz muayeneye bılıyor musunuz ben uzaktan gelicem cunku

Merabalar hayırlı olsun ngs neden yaptırdınız acaba birde laboratuvarla ılgılı bılgniz var mı iyi midir
3 kimyasalım var ve yaşım 38.
tüp bebek tedavisi sonrası anladık ki sperm sorunumuz varmış bir de.

laboratuvar konusunda çok bilgim yok, “en iyi laboratuvarlar” arasında ismi geçmiyor pek brüksel’in gördüğüm kadarıyla ama kötü demem adil olmaz şu aşamada sanırım benim için.

Ben acıbademde denedim 1 defa simdi cem hoca da baslıcam ilgi alakal nasıl bide yumurta toplamada kaç kere gideceksinz muayeneye bılıyor musunuz ben uzaktan gelicem cunku
canım ben ilk gün, 2 kontrol ve opu olmak üzere 4 kere gittim. ben de istanbul’da yaşamıyorum ama tüm süreçte İstanbul’da kaldım, aksi zor olurdu.

Bende Edirne den tek başıma gidip gelip gidiyorum eşim izin alamıyor ne yazikki ilk muayene olmak için geldim sonra adetin ikinci günü tekrar altı gün sonra çağırdı yani bugün persembe opu olacak gene gelip gidicem çünkü çalışıyorum bir yerde kalma imkanı rahatlik tabi ama kalamamakta sorun değil

Yani adetin ilk günü 6 gun sonrayumurta toplama günü gideceksin insallaj benım de öyle olur en azından 6 gun orda kalmak zorunda olmam yumurta büyütmede hangi igneleri verdi bitek gonal f mi

insallah gönlünüzdeki gibi olur salı-çar.-per.-cuma-cumartesi-gonalf
pazar pazartesi gonalf+cetroide kullandım amaa bu herkeste değişebilir sizin belki farklı benden başka bir durumunuz vardır

ben brüksel’deyim, ama doktorum Yücel Karaman. Cem Bey’i bilmiyorum

OPU oldu, transferi bekliyorum ben de. NGS yapıldı, aralıkta transferim olacak.
Sureciniz simdiden hayirli olsun guzel sonuclar insallah.
Yücel hoca nasil muayenede ilgisi ve tavri hakkinda bilgi verebilir misiniz ?

Sureciniz simdiden hayirli olsun guzel sonuclar insallah.
Yücel hoca nasil muayenede ilgisi ve tavri hakkinda bilgi verebilir misiniz ?
amin
benim yücel hoca’yı tercih etme nedenim rahmimde sorun olduğunu düşünmemdi. histeroskopi için bence en iyi doktor. histeroskopi sonrası çok ciddi bir sorun olmadığını söyledi. tabii göreceğiz transfer sonrasında ama bu kısım için kendisine çok güveniyorum

tedavi geneli içinde gayet garantici, bilimsel yaklaşan biri. bana direkt ngs önerdi mesela, vakit kaybetmeden, vücudunu yormadan yapalım bu işi dedi ve önermese belki başka yollarda zaman ve umut kaybedecektim. belki yine olmayacak tabii ama en garantili yolu gösterdi.

iletişim anlamında dünyanın en sıcak kanlı insanı değil, bilgi almak için biraz fazlaca soru sormanız lazım ama sorarsanız cevaplıyor.

sonuç ne olur bilmiyorum ama sadece mikroçip yaptırmadığımız için üzgünüm, onda da bilemedik spermde sorun olacağını. sanırım onlar da bilemediler. bu öngörülebilir miydi bilmiyorum.

merkez de genel olarak iyi. hiç öyle uzun beklemeler vs yaşamadım. bilgilendirme, ilgi vs iyi gayet.

başka, daha spesifik bir sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…