- 17 Mayıs 2022
- 869
- 338
- Konu Sahibi sunshinebaby
Herkese meraba 2. Denemem icin cem celık brüksel tüp bebekte başlamayı dusunuyorum brükselle ilgili tecrübesi olan varsa yazabilirm i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de online görüsme yaptım pozitif izlenim aldım, acaba brükselin labı nasıldır sizin ılk denem miMerhaba,bende dün cem beyle tedaviye başladım merkezle ilgili bisey diyemem ama arkadaslarım cem beyde tedavi görüp suan anne oldular kendisi konusunca cok rahatlatan güven veren biri simdilik iğnelere başladım sonraki kısmı bilemiyorum tabi
Merabalar hayırlı olsun ngs neden yaptırdınız acaba birde laboratuvarla ılgılı bılgniz var mı iyi midirben brüksel’deyim, ama doktorum Yücel Karaman. Cem Bey’i bilmiyorum
OPU oldu, transferi bekliyorum ben de. NGS yapıldı, aralıkta transferim olacak.
Öncelikle inşallah hepimiz için hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalim evet ilk deneme yani aslında baktım hep lab nasıl falan YouTubeda birçok video izledim birine iyi gelen başkasına hiç iyi gelmemiş o yüzden sanırım bir yerden sonra kısmet İşi şimdilik ne yazikki lab.nasilsir bilmiyorum siz daha önce nerde denemistinizBen de online görüsme yaptım pozitif izlenim aldım, acaba brükselin labı nasıldır sizin ılk denem mi
Ben acıbademde denedim 1 defa simdi cem hoca da baslıcam ilgi alakal nasıl bide yumurta toplamada kaç kere gideceksinz muayeneye bılıyor musunuz ben uzaktan gelicem cunkuÖncelikle inşallah hepimiz için hayırlısı olsun güzel sonuçlar alalim evet ilk deneme yani aslında baktım hep lab nasıl falan YouTubeda birçok video izledim birine iyi gelen başkasına hiç iyi gelmemiş o yüzden sanırım bir yerden sonra kısmet İşi şimdilik ne yazikki lab.nasilsir bilmiyorum siz daha önce nerde denemistiniz
3 kimyasalım var ve yaşım 38.Merabalar hayırlı olsun ngs neden yaptırdınız acaba birde laboratuvarla ılgılı bılgniz var mı iyi midir
canım ben ilk gün, 2 kontrol ve opu olmak üzere 4 kere gittim. ben de istanbul’da yaşamıyorum ama tüm süreçte İstanbul’da kaldım, aksi zor olurdu.Ben acıbademde denedim 1 defa simdi cem hoca da baslıcam ilgi alakal nasıl bide yumurta toplamada kaç kere gideceksinz muayeneye bılıyor musunuz ben uzaktan gelicem cunku
Sağol canım hayırlısı olsun hepimiz iicncanım ben ilk gün, 2 kontrol ve opu olmak üzere 4 kere gittim. ben de istanbul’da yaşamıyorum ama tüm süreçte İstanbul’da kaldım, aksi zor olurdu.
Bende Edirne den tek başıma gidip gelip gidiyorum eşim izin alamıyor ne yazikki ilk muayene olmak için geldim sonra adetin ikinci günü tekrar altı gün sonra çağırdı yani bugün persembe opu olacak gene gelip gidicem çünkü çalışıyorum bir yerde kalma imkanı rahatlik tabi ama kalamamakta sorun değilBen acıbademde denedim 1 defa simdi cem hoca da baslıcam ilgi alakal nasıl bide yumurta toplamada kaç kere gideceksinz muayeneye bılıyor musunuz ben uzaktan gelicem cunku
Yani adetin ilk günü 6 gun sonrayumurta toplama günü gideceksin insallaj benım de öyle olur en azından 6 gun orda kalmak zorunda olmam yumurta büyütmede hangi igneleri verdi bitek gonal f miBende Edirne den tek başıma gidip gelip gidiyorum eşim izin alamıyor ne yazikki ilk muayene olmak için geldim sonra adetin ikinci günü tekrar altı gün sonra çağırdı yani bugün persembe opu olacak gene gelip gidicem çünkü çalışıyorum bir yerde kalma imkanı rahatlik tabi ama kalamamakta sorun değil
Sureciniz simdiden hayirli olsun guzel sonuclar insallah.ben brüksel’deyim, ama doktorum Yücel Karaman. Cem Bey’i bilmiyorum
OPU oldu, transferi bekliyorum ben de. NGS yapıldı, aralıkta transferim olacak.
aminSureciniz simdiden hayirli olsun guzel sonuclar insallah.
Yücel hoca nasil muayenede ilgisi ve tavri hakkinda bilgi verebilir misiniz ?
merhaba, acaba cem beye gittiniz mi? labarotuarları nasıl cem hoca nasıl? deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?Ben acıbademde denedim 1 defa simdi cem hoca da baslıcam ilgi alakal nasıl bide yumurta toplamada kaç kere gideceksinz muayeneye bılıyor musunuz ben uzaktan gelicem cunku