Güneş Kremleri Bronzluk Saglayan Güneş Kremi ?

Güneş kremleri, bronzlaşma

Mahbile

Acem Kızı
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.387
8
42
Haftasonu tatile çıkıyorum, o kadar krem var ki karar veremedim.. Kolay bronzluk saglayan önerebileceginiz bi güneş kremi varmı?

Tenin çok açık değilse az koruma faktörlü ürün kullanabilirsin... Birde Mecitefendi marka havuç ve kakao kremleri var...

mahbile ben aktardan alıyorum kız bir sürü yağ var içinde hem bronzlaştırıyo hemde koruyo senelerce haşlanan ben 2 senedir haşalanmadan onun sayesinde bronzlaşıyorum valla süper bi icat bizim aktar kendi yapıyo =))
iyi aklıma getirdin benimde çok az kalmıştı eee malum tatilede az kaldı gidiyim alıyım barı =))

ben nası bulucam lem bunu iloş danası:mymeka:

Aktarlarda var... Mecitefendi dersen her türlüsünü sunarlar önüne...

Sana Suna DUMANKAYA'nın formülünü buldum. Bu karışımı kendin de hazırlayabilirsin. Aynen aktarıyorum....

Kolay bronzlaşmak

Üç soğan kabuğu, bir su bardağı suda kaynayacak. Üç çorba kaşığı kalana kadar süzün ve bu suya üç çorba kaşığı çay suyu ekleyin. Daha sonra
50 gr kakao yağı,
50 gr susam yağı,
20 gr kayısı yağı,
20 gr havuç yağı,
20 gr ceviz yağı,
10 gr limon yağını

diğer karışıma iyice yedirin. Daha sonra da bu karışımı güneşe çıkacağınız zaman teninize sürün. Ama siz yine de şemsiye altında güneşlenin. 10.00 ile 16.00 saatleri arasında güneşlenmekten kaçının.

garnier 2 faktör korumalı kakao yağı içeren hızlı bronzlaştırıcı almıştım geçen sene çok işe yarıyor şişesi kahve rengi. hem hız hem kalıcılık sağlıyor. iyi tatiller benim için de atla bikez denize cosss diye.

nerde bulurum bunu arkadaşımfisfisfis

canim en iyisi sen normal bir korucuyla kremlen
1 saat sonra hakkiki zeytin yagi kullan tüm vücüduna
TARIS yagi süper geliyo
bosuna KARAKIZZZ demiyorlar bana
kiz BEYONCE gibi süper bronz olursun demedi deme:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…