Güneş Kremleri Bronzlaştırmayan günes kremi

Güneş kremleri, bronzlaşma

april12th

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
142
0
kızlar bronzlaştırmayan güneş kremi arıyorum? böyle bir şey mümkün mü? ben bronzlaşınca çok çirkin oluyorum, hiç yakışmıyor. vücudum bron yüzüm pembe oluyor nefret ediyorum ikiisnden de.

la roche posay 50+ yüz için
vichy 50+ vücut için aldım. ama yine de bronzlaşıyorum :S yarım saat dışarda kaldım ve güneşte yürüddüğüm 15 dk içerisinde babetlerin kapadığı yerler beyaz, geri kalanı bronzlaşmıştı ayağımın. o kadar da krem sürmüştüm. neden böyle oluyor? krem önerileriniz var mı?

konuyu takip etmek için msj yazıyorum. :KK14: :KK31:

Konuyu takip etmek için konuya abone olabilirsiniz.
Konunun sağ üzerindeki Seçenekler bölümünden Bu Konuya Abone Ol seçeneği ile abone olabilirsiniz.
Abone olduğunuz konular Kullanıcı Kontrol Panelinde görünür.

bende araştırdım ama bronzlaştırmayan ürün bulamadım... senin söylediğin güneş kremini kullanmadığım için yorum yapamam. ama güneş kremlerinde içerik önemli yapısına göre bazı kremleri sürer sürmez güneşe çıkabiliyorsun bazı kremler içinse yarım saat kadar beklemen gerekiyor :KK31: beklemeden hemen dışarı çıktıysan krem özelliğini tam olarak göstermemiş olabilir belki :44: :44:

Ben sebamedin kremini sürüyorum iyi geliyor
Görümcem de öyle kızarır benden fenadır o hatta Bioderma die bir ürün önerdi doktor ona 50 faktör fiyatı biraz pahalı ama gerçek manada koruyor

bana da doktor la roche posayı önermişti.

ikisinde de beklememe gerke olmadığı yazıyor, çıkmadan hemen sürün diyor. sorun burda değil sanırım.

X