Pudra, Fondöten, Kapatıcılar bronzlaştırıcı arıyorum

ERKAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
53
0
43
:Saruboceq:bronzlaştırıcı kullanan varmı arkadaşlar biyardım lütfen!!!!!!
:teytey:

ben anlamadım. otobronz mu arıyorsun yoksa bronzlaştırıcı pudra mı ? :sm_confused:

canım bronzlaştırıcı kremler varmışnerde satılıyo ve ne marka önerirsn bana.dışarı çıktığımda birkaç kişide gördüm kremi sürüyomuşun üstünede pudra uygulanıyomuş süper bir görüntü veriyo,valla utandım soramadım ben belki bana yardım edersiniz...saçlarıda bebek sarısı olunca çokyalışmış bronz bir allıkla

ben kullanmadım hiç yeterince esmer ötesi olduğum için ama kullanan arkadaşlarım oldu öneride bulunabilirim sana canım otobronz alma 10 dk'da bronzlaştırıyo ama lekeli bronzlaştırıyo.dove'un bronzlaştırıcısını al derim tenide göre kısa sürede etki verdiğini biliyorum.ama çok beyaz tenliysen bende pudra falan kullan cünkü bronzlaştırıcılar seni sarılığ yakalanmış gibi yapar

ben Nivea nin bronzlastiricisini kullaniyorumyüz icin olanini ama cok güzel. Ne leke yapiyor nede öyle sarilik gecirmisim gibi duruyor üstelik bende bayagi beyaz tenliyim. herkez solariyumami gittin diye soruyor yok bronzlastirici kullaniyorum deyince sasiriyorlar hic belli degil ama diyorlar. ben önce nemlendirici srüyorum sonra bronzlastiriciyi güzelce icerden disari dogru dagitarak sürüyorum arkasindan ellerini güzelce yikamayi unutma.

ayyy ben bi ara kullanmıştım. arkadaşımda avonun bronzlaştırıcısı vardı. dedim bakayım nasıl bişe bişeydir bu. Allah'ım ilk sürüşte anlamadım. ertesi gün bide baktımki tupturuncu kollarım:)))
girdim banyoya 2 saat keselendimde öyle normale döndü. annemler çok gülmüştü bana. ogünden sonra avondan soğudum zaten sevmezdim ozaman nefret ettim.
sen sen ol araştırmadan etmeden kullanma.

arkadaşım sağol tavsiyen için alıcam en kısa sürede fiyatı ne kadar???kaydirigubbakcemile5

canım bronzlaştırıcı allık önerebilirim sana avonun bronzlaştırıcı incileri bronz isteyenere tavsiyem
bronzlaştrıcı kullanmadıgım iççin yardımcı olamıcam şekerim

Ben Soft and glow diye bisey aldım bu ay avondan 15 faktor güneş korumalı hem yumusatıyor cildimi hemde bronzluk katıyor.. ama ben dikkat etmedn aldım acık cilt toları içinmiş.. ben esmerim biraz genede arda sürüyorum :) aneme bıraktım o acık tenli die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…