aynen bende öyleyim.. kışın beyaz tenli, yazın kara sarı bişey oluyorum.. yazın güneşten köşe bucak kaçarım ama sanırım havası bile karartıyor beni.. birde antalyada yaşıyorum zaten ne kadar kaçabilirim ki.. ben eczaneye gittim sordum, kararmak istemiyorum işim gereği güneş altında kalabiliyorum. denize girmeden önce sürmek için değil her sabah kalktığımda süreyim yapış yapış olmasın terletmesin bunaltmasın güneşten koruması değil rengimi korusun böyle bir krem arıyorum dedim. daylong diye bir krem tavsiye etti. tamam dedim almadan çıktım. 3 tane eczaneye daha girdim hepsine aynı şeyleri söyledim hepsi aynı kremi tavsiye edince aldım. 100ml, fiyatı 75tl.. hergün kollarıma yüzüme, nerem açıksa oraya sürüyorum.. ama 1 ay bile gitmez sanırım. çok kullanıyorum çünkü. neyse daha 1 hafta falan oldu alalı, henüz etkisini bilmiyorum. ama sanki hala kararıyormuşum gibi geliyor.. belkide bana öyle geliyor bilmiyorum, ama üstümdeki tshirtün falan izi çıkmadı mesela, önceki senelrde çıkardı.. amele yanığı şeklinde kalıyordum.