Güneş Kremleri Bronzlaşmaktan nefret ediyorum, tavsiyelere açığım

Güneş kremleri, bronzlaşma

sinmar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
106
0
Herkese merhaba... Ben beyaz tenliyim ve bronzlaşmaktan nefret ediyorum, korunmak için de elimden geleni yapıyorum. Her yıl nisan ayından itibaren dışarı çıkarken açıkta kalan yerlerime 50 koruma faktörlü güneş kremi sürüyorum. Ayrıca bu sorun yüzünden tatile gitmek de istemiyorum hiç, tam 3 yıldır annemlerle beraber yazlığa gitmiyorum. Plajda asla güneşlenmememe ve o kadar korunmama rağmen, her gün sadece 15-20 dakikalığına denize girsem bile tatil dönüşünde mutlaka bir renk değişimi oluyor vücudumda. Hem de pahalı-ucuz demeden her marka güneş kremini denedim, ama çok da fazla korumuyorlar. Tatile gitmesem bile çok hafif bir koyulaşma oluyor, üffffff...

Gerçi biliyorum, herkes genellikle bronzlaşmak için çaba harcıyor, benim gibi olanını pek duymadım ama yine de sorayım; var mı bu konuda benim gibi düşünen ve bir çözüm yolu bulan??? zemuszemus

cnm ben gecen sene 50 faktorlu vıchy kullandım rengım bıle degısmeden eve geldım ...ama 2 gunluktu tatıl uzun sure kalınca renk degısımını onlemek mumkun degıl sanırım.

nix, çok teşekkür ederim... Sanırım kişiden kişiye değişiyor bu bronzlaşma durumu, Vichy'i denemiştim daha önce, diğerlerinden pek bir farkı olmadı benim açımdan, yine de çok sağol...

Eskiden güneşin altından kimse kaçıramazdı beni,şimdilerde ise güneşe çıkaramıyorlar.Denizi çok seviyorum,gölgede oturyyorum,iyice kremlenip,ama beyaz tenli olduğum için denizde bile yanıyorum.Aslında güneş, dozunda olmak kaydıyla yararlı kemiklerimiz için.Ondan istifa ediyorum o kadar.boshayallersmile

bende beyaz tenliyim ama yazın güneşte kalan yerlerim hemen esmerlşiyo. ve o esmerlik bana yakışmıyo.kışın rengim tekrar açılıyo ama kollarımda tam açılma olmuyo bir de ensemde... bu konudan bende çok rahatsızım.

Ben de çok bronzluk sevmem, güneşlenmem pek. Sürekli de 50 faktör krem kullanırım ama siz biraz fazla stres yapmışsınız galiba. O kadarlık renk değişimi evden çıkmasanız da olur. Bunun için bu kadar kısıtlamayın kendinizi. Tatilin tadını çıkarın. Ha bir de denize girmek için sabah 8-9 akşam 5-6 saatlerini seçerseniz daha az yanarsınız.

ben de bronzluk sevmiyom haatta güneşlenmem ama ben denizde çok vakit geçirdiğm için yanıyom :çok üzgünüm:

Yüzüme Roc 50 koruma faktorlu kremi uyguluyorum. Az da olsa bronzlaşıyorum malesef. Ben de senin gibi hiiiç sevmiyorum bronzlaşmayı. Ama malesef,cok kolay bronzlaşıyorum

Ben de bronzluk sevmeyenlerdenim...
Ama biraz yanıklık iyidir...
Vichy tercihim 50 faktör...
yerimseniben

ben bronzlugu seviyorum =)
ama sana tavsiyem 70 faktörlük krem kullanmandan yana
heryerde bulunmuyor ama arastırabilirsin yerimseniben

canim bol bol salça ve ya pismis domates ye bu deriyi içerden gunes isinlarina karsi guçlendiriyor. ve yanmayi gunes lekesini azaltiyor bende beyaz tenliyim ve yanmaktan nefret ederim hem 50 faktorlu hemde 70 faktorlu gunes kremim var bir gun tekne gezisine katildik butun gun gunesteydik nerdeyse genelde 50 faktorlu krem kullandim azcik digerini kullandim eve dondugumde çok hafif yanmistim sadece :))))

Merhaba,
Vichy 50 faktörün, fondoten (kapatıcı) görüntüsü veren, pudra rengi güneş koruyucusunu bir arkadaşımda görüp kullandım.Çok iyiydi ;ama tam adını bilmediğimden sipariş edemiyorum, böyle sorunca da bulamıyorum.
Ürünü kullanıp tam adını bilen var mı ?
Sevgiler ve lekelenmeden geçirilen güzel tatilleerr :)