Herkese merhaba... Ben beyaz tenliyim ve bronzlaşmaktan nefret ediyorum, korunmak için de elimden geleni yapıyorum. Her yıl nisan ayından itibaren dışarı çıkarken açıkta kalan yerlerime 50 koruma faktörlü güneş kremi sürüyorum. Ayrıca bu sorun yüzünden tatile gitmek de istemiyorum hiç, tam 3 yıldır annemlerle beraber yazlığa gitmiyorum. Plajda asla güneşlenmememe ve o kadar korunmama rağmen, her gün sadece 15-20 dakikalığına denize girsem bile tatil dönüşünde mutlaka bir renk değişimi oluyor vücudumda. Hem de pahalı-ucuz demeden her marka güneş kremini denedim, ama çok da fazla korumuyorlar. Tatile gitmesem bile çok hafif bir koyulaşma oluyor, üffffff...
Gerçi biliyorum, herkes genellikle bronzlaşmak için çaba harcıyor, benim gibi olanını pek duymadım ama yine de sorayım; var mı bu konuda benim gibi düşünen ve bir çözüm yolu bulan??? zemuszemus
Gerçi biliyorum, herkes genellikle bronzlaşmak için çaba harcıyor, benim gibi olanını pek duymadım ama yine de sorayım; var mı bu konuda benim gibi düşünen ve bir çözüm yolu bulan??? zemuszemus