Güneş Kremleri Bronzlaşmak istemiyorum!

Güneş kremleri, bronzlaşma

asdfasdf77

Dimdim Mikmik'e aşık!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
404
0
Herkes bronz bi ten için solaryuma girer, servetler döker bende bronzlaşmamak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyorum. Oldukça beyaz tenliyim ve ten rengimden de çok memnunum. Fakat geçen hafta arkadaş grubumla Mardin'e gittim ve gezdiğim için bayağı bi yandım. Şu an aynaya bakmak bile istemiyorum. Fondötenim, pudram bile yüzümde bi garip duruyor. Üstüne çektiğim acıda tuz biber. Bana önerebileceğiniz bir yöntem var mı?...

vichy nin yüksek faktörlü ürünlerini kullanabilirsin. hem nemlendirir cildini. ve bir süre şapkasız dışarı çıkmamak en iyisi sanırım

50+ faktörlü cildine uygun bir güneş kremi, kollarını boynunu filan atlamadan her yerine sür. hatta ellerinin üzerine özen göster oralar çabucak yanıveriyor, cildindeki bronzluk için de hamama gidip bir kese attırırsan bir ton açılırsın. ondan sonra mutlaka 50+ koruma faktörlü kremlerle çık dışarı, bişeycik olmaz, pamuk prenses gibi dolaşırsın.

Japonlarda hep beyaz kalmaya calistigindan genelde japon markalarinin engelleme ozelligi cok daha yuksektir. Tatilden fln peynir gibi dondugumden benim kremlerimi genelde kimse kullanmaz :)

hahahaha, bu da sekermis :)
Aslinda iyi de yapiyorsun guneslenmemekle. Cildi ilk kiristiran o. Ben de koyu sacli ama acik tenliyim. Bronzlasmak olmasa da hafif renk geldi mi daha saglikli gorunuyorum kendime.
Ama plajda beyaz tuniklerle gezmeye basladim son seneler ve genis kenarli sapkalar. Inan yanmak istemiyorum ben de. Denizden cikar cikmaz daha tam kurumadan beyaz tunigi geciriyorum, semsiye altinda bile yaniyorsun biliyorsun. Yuzmeyi de cok severim bu arada.

Ayni seyi onerecegim, kapali ve acik renkler giyin, sapka tak, genis kenarli sapka tabii ve yuzune ve aciktaki yerlerine krem sur. Ellerin acikta kalacagi icin onlara ozel gunes kremini yenilemeyi unutma, surekli yikaniyor haliyle. Ilk kirisanlar onlar, yuz bir yana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…