Her yaz geldiğinde yine aynı sorun ortaya çıkıyor. Bronzlaşmak için güneş altına ne zaman çıksam kıpkırmızı oluyorum, 5-6 gün sürüyor. sonra cildim pul pul dökülüyor. ve bi türlü bronzlaşamayarak beyaz kalıyorumm.
cildim düşündüğünüz gibi beyaz. sabah kalkınca beyaz pembe gri arası bir sey oluyor. aşırı beyazım yani.
türk kahvesinin içine limon katıp maske yapıyodum bi ara. ama o da kalıcı değil ki :S en fazla 2 gün sürüyr kalıcılığı.
güneşsiz bronzlaştırıcılarıda iyi yaymadığın sürece leke yapıyormuş. yakınım gösterdi lekeli yerini.
yaz da hazır geliyor, ortada peynir gibi dolanmak istemiyorum. ayrıca sarısın ve yesil gözlü olduğumdan melez gibi dolanıyorum. ancak fondöten ile koyulaştırıyorum cildimi. ya istediğim çok koyu bi ten değil zaten.
napçem ben gızlar yardım
cnm bende senin gibi beyazım ve bende ancak kızarıyorum ötesi olmuyoosana tavsiyem denize gittiğinde kakao yağı, havuç yağı, susam yağı bunları kullanabilirsin bunlar teni bronzlaştırır tatlım. ben geçen sene kakao yağı sürdüm sadece ve kızardıktan sonra tenim hafifte olsa esmerleşti, yani sana şu kadarını diyim popo kısmı hala süt beyaz,geri kalanı hafifte olsa ton farkı var öncelikle bikaç gün güneş kremi kullan cnm onun üstüne bu yağları sürebilirsn
Benim tenim de sizler gibi beyaz kızlar.Nivea'nın Sun serisinin oil sprayini keşfettim,güneşlenirken bunu sürüyorum tüm vücuduma
ve sonrasında kalıcı,enfes,pırıl pırıl bir bronzluk.Tavsiye ederim.Ama koruma faktörü oldukça düşük olduğu için ilk önce koruma faktörü yüksek bir kremle güneşlenip sonrasında bu ürünü kullanıyorum.Umarım işe yarar.
beyaz ten iyidir canım... bronzlaşmasan da olur...
ben seviyorum peynir gibi olmayı:)))
ay keşke ben de hiç bronzlaşmasam.beyaza yakın açık renk tenli olduğum halde ilk güneşe çıktığımda önce bir haşlanıp sonra kararıyorumbronzlaşmak istiyorsanız önce 30 faktör bi güneş koruyucuyla cildinizi güneşe alıştırıp sonra 20-15 gibi devam ederek gittikçe faktörü düşürün
faktör düşürmek ne alaka canım, anlamadım