Bronzer tavsiyesi

nitroit

brokoli mi çikolata mı?
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
313
1
Ne zamandır bronzer ihtiyacım var mat ve fiyatı uygun bir şeyler istiyorum(flormar dışında).Ayrıca içinde turunculuk olmamasını istiyorum

Ten rengim mac'e göre nc20 gibi mesela bana uygun bronzer tavsiye edermisiniz? Kullanıp memnun kaldığınız hangileri? Thebalm markasının bronzerı hoşuma gitti gibi

Son düzenleme:
Canım sana body shoptan aldığım allığı önerebilirim. Tek bir renk üzerine yoğunlaşmıyor bide sürdüğünde cidden çok tatlı bir görünüm yakalıyor. Birde üürn içinde doğal şeyler içeriyor öyle zararlı falanda değil.

golden roseda da mat bi bronzer var... standlarında görmüştüm bazı bloglarda da tanıtımları var. netten bakabilirsin... :)

Benefit Hoola çok iyidir içinde hiç turunculuk yok fakat fiyatı biraz yüksek. Uygun fiyatlı olarak Essence'ın bronzerı da güzel.

Bir arkadaşımın bembeyaz halde işe gelip bronzer ile birkaç dokunuşla nasıl kanlı canlı hale geldiğini gördüğümden beri bronzer istiyorum ben de. o yurtdışından almış. çok ucuza olmayacağını biliyorum ancak birkaç renk içeren doğal görüntü oluşturan ama çok da tuzlu olmayan bronzer hangi markada bulunur?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…