Carmen_ I’m waiting for the miracle 💫 Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 4.982 4.795 373 29 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Carmen_ #21 evet çok sık yaptrmştım balyajlarımı en son ondan dolayı artk tek renk gbi oldu :) yaa malsef biraz fazla karalamışımm
evet çok sık yaptrmştım balyajlarımı en son ondan dolayı artk tek renk gbi oldu :) yaa malsef biraz fazla karalamışımm
incites Nirvana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2006 267 0 621 47 Aydın 29 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Carmen_ #22 mezzo88 .!.: evet çok sık yaptrmştım balyajlarımı en son ondan dolayı artk tek renk gbi oldu :) yaa malsef biraz fazla karalamışımm [/QUO gün ışığında çekilmiş bir foto bekliyorum ve fazla karalanmamış tarafından olsun ama Genişletmek için tıkla...
mezzo88 .!.: evet çok sık yaptrmştım balyajlarımı en son ondan dolayı artk tek renk gbi oldu :) yaa malsef biraz fazla karalamışımm [/QUO gün ışığında çekilmiş bir foto bekliyorum ve fazla karalanmamış tarafından olsun ama Genişletmek için tıkla...
Carmen_ I’m waiting for the miracle 💫 Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 4.982 4.795 373 29 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Carmen_ #23 incites .!.: mezzo88 .!.: evet çok sık yaptrmştım balyajlarımı en son ondan dolayı artk tek renk gbi oldu :) yaa malsef biraz fazla karalamışımm [/QUO gün ışığında çekilmiş bir foto bekliyorum ve fazla karalanmamış tarafından olsun ama Genişletmek için tıkla... hahah tamam Genişletmek için tıkla...
incites .!.: mezzo88 .!.: evet çok sık yaptrmştım balyajlarımı en son ondan dolayı artk tek renk gbi oldu :) yaa malsef biraz fazla karalamışımm [/QUO gün ışığında çekilmiş bir foto bekliyorum ve fazla karalanmamış tarafından olsun ama Genişletmek için tıkla... hahah tamam Genişletmek için tıkla...
incites Nirvana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2006 267 0 621 47 Aydın 29 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Carmen_ #24 foto yüklediğinde uyarırsan beni sevinriim tatlım