• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bronz ten ve koyu sarı saç nasıl gider sizce? balköpüğü,açık karamel vs...

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
373
slm herkese:) tatile çkmadan önce karamel zemin üzerine balköpüğü balyaj yaptırmıştm baya sık yaptrdm sarı gbi oldu şuan yani koyu sarı gibi baya ama tabi şuan tatilde bronzlaştım bana göre güzel duruyo ben memnunum bir de sizin fikirlerinizi alıyım dedim sarı saç ve bronz ten nasıl bi ikili sizce?

o kdr görüntülenmiş hiç cvp yok ama fikriniz yokmu hiç ya :2:

Sana çağla şikel nasıl görünüyor yada kibariye bana pek hoş gelmiyorlarda ama yinede karar senin.:50:

kişiye göre değişir
ben saç rengini tene çok bağdaştıran biri değilim
sadece esmerler platin yapmasın yeter
ben çok açık tenliyim
kızıl harika olur diyen çevremin gazı ile irlanda kızılı yaptım yakışmadı
ama normalde beyaz tene irlanda kızılı gider derler

buğday yada esmerler içinde sarı olmaz derler ama
ben çokkkk beyaz tenliden daha güzel taşıyan bayanlar gördüm

bir resim yüklersen daha net cevaplıyabiliriz :)

cnm saçlarının tenindeki halini görmeden nasıl yorum yapalım resim ekle ona göre yorum yaparız yakışıp yakışmadığını anlarız :7:

tmm tşk ederm ark.lar uıygun bi fotomu bulup koyıyım :) yani öyle kapkara ten de demiyorum hafif bi bronzlukla beraber sarı saçtan bahsediyorum ;)

$3546456546.jpg ark.lar şuan saçlarımın rengi ve ten rengm bu şeklde umarım tenmn rengini görebilirsiniz birz fazla karalamış olablrm k.bkmayın :1:

Eki Görüntüle 215394 ark.lar şuan saçlarımın rengi ve ten rengm bu şeklde umarım tenmn rengini görebilirsiniz birz fazla karalamış olablrm k.bkmayın :1:[
görebildiğim kadarıyla çok açık buğday tenlisin hafifde pembelik olmuş güneşinm etkisi ile fakat saçlarının rengi güzel görünüyor gibi gibi foton pek iyi çıkmamış yada çok karalamışsın fakat saç rengin güzel güle güle kullan ne renk boyattın bu arada?

fena değil cnm ama tenin o kadar bronz olmamış ve balyajların sık atıldığından tek renk gibi olmuş ve teninle beraber renk boğulmuş sanki saç kendini gösteremiyor bu tonun üzerine ya platin tonlarına yakın ara ara seyrek balyaj attır sanki öyle daha güzel olucakmış gibi geliyor bana cnm :7:

görebildiğim kadarıyla çok açık buğday tenlisin hafifde pembelik olmuş güneşinm etkisi ile fakat saçlarının rengi güzel görünüyor gibi gibi foton pek iyi çıkmamış yada çok karalamışsın fakat saç rengin güzel güle güle kullan ne renk boyattın bu arada?[/QUOTE]

tşk ederim öncelikle :) saç rengm karamel zemn üzerine sık atlmış balköpüğü balyajlar var ama tek renk gbi duruyo cnm artık çok sk yaptırmştm çnkü..

ama kafamda koyu saç var ne zmandr cnm yapmak istiyo da şu yaz geçsin çikolata yapıcam ama bu renge de kıyamıyorum ne diyosunuz:)

tşkler cnm evt gece bu resim.Gün ışığnda da koyarım

sizce koyulaştırmalıyım o kdr kararsızımki siz olsanız napardınız bu renge de kıyamıyorum?

Sana çağla şikel nasıl görünüyor yada kibariye bana pek hoş gelmiyorlarda ama yinede karar senin.:50:

Onlar bronz degil ki esmer. Bronz tenle esmer ten arasinda cok fark var.. Dogal sarisinlar da bronzlasabilir ve gayet güzel olurlar sari saclari ve bronz tenleriyle..
Konu sahibi arkadasim eger sari yüzüne, gözüne, kasina yakisiyorsa bronzken de yakisir beyazken de...

yani ben yakıştırıyorum ve herkes de yakıştırıyo memnunum açkçası.. ama işte kışa doğru koyulaştırsammı diye bir düşünce beynimi yiyo resmen :) ama sarıdan da çok memnunum o kdr kararsızım ki :D

renk güzel görünüyor aslında balyajlı gibi değil düz boyalı gişbi duruyor

bi de fazla karalamışsın:51: tenin hiç belli olmuyor o bakımdan uyumuna bişey diyemiycem

Back