• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bronz kahveden karamele *

• Konu Sahibi Konu Sahibi mawiss_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mawiss_

Ziyaretçi
slm kızlar bn saçmı oryalle açtrdm saçm siyahtı ama bi türlü istedm rengi tutturamadmm en sonunda saçmı bronz kahveye boyadm ama şimdi karamel istiorum sizce bronz kahvenin üstüne karamel tutarmı ? kızılımsı bi renk bide koyu gbi bu konuda bilgisi olan cvp yaasabilirmi

ya bişii sölesenss ona göre hareket etsem lütfen :(

istediğin saç şuankinden açıksa tutmaz tatlım biraz daha akmasını bekleyip öyle boya bence.

siyah rengi acmasida boyamasida problemlidir ...bence kuaföre git yaptir..bende kuaförüm ...görmeden bisi önerilmez...

Karamel bende şuanda yaptırdım ama saçlarım yalnışlıkla siyah oldu
Ve kuaförde karamel yaptırdım bronz kahve açık bi renk değil karamel nasıl olur bilmiyorum kii
ıstersen sende 1 kerelik git yine karamel yaptır sonra evde kendin yaparsın
Çünkü dip ana renk olunca açmak kolay ama boyalı yerler oriyel yemeden açılomıyor malesef
Yan ben beceremedim en azından

saçm siyah dil açık bi renk ama işştee ilk boyamada karamel olmas heraldee hafif kızılımsı duruoo hiç sewmioorumm acaba önce sarıya boyasam rengi brs açılsa snrada karamele boyasam nası olur sizcee ???

bronz kahvenin üstüne karamel tutmaz..açılması lazım saçın..benimde bronz kahveydi saçım,palette yoğun açıcıyla açtım.üstünede kahve köpüğü ve karameli karıştırıp boyadım..sonuç,mükemmel oldu..çok memnunum saçımdan..

ya bişi sormak istiorum palettenin açıcısıyla açtın peki saçna zarar werdmii yıpranma oldumu çnkü bnm saçmda oryalle açmışştım bi yıpranma olmadı ama bunda ourmu acaba ?

Back