• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bronz Kahve Saçımı Nasıl Açarım? yardım edin kızlar :((

bynottoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
19
0
36
İstanbul
benim kendi saçım küllü koyu kahveydi açık renk olsun diye palette natral serisi bronz kahve boyadım ama koyu kestane gibi bişey oldu ve hafif ışıkta kızıllık var ben belirgin bir kahve istiyorum..
2 rengi karıştırmak istiyorum..

palette kahve köpüğü ile dore sarı yada bal köpüğü...

ve ya altın karamel ve bal köpüğü

nasıl olur bilmiyorum saçım açılsın açık kahve ton olsun yeter bana koyu kestanelikten çıksın :5::84::84::84::84::84:

dediğin şekilde açılması zor,hem kızıllık varsa saçında açınca turunculuk oluşacak,en iyisi küllü kumral tonlarına boyayıp kızıllığı yok et.sonra boya

acayip kızıllık yok ama ben önce karar verdim palette kahve köpüğü ile dore sarıyı karıştırıp boyıcam eğer kızıllık olursa tekrar boyarım..

bende boyamıstım o renge kabus gıbıydı hıc yakısmadı bana:54:
sade ve sadece kumral kapıo o kızıllıgı acma derım ben cunku bende actım ıyıce kızıl oluyo.
önce kumral yap akınca ac:38:

palette kahve köpüğü ile dore sarı yada bal köpüğü karıştırcam demişsin

anladığım kadarıyla sen Palette 7-65 altın parıltılı toffee
gibi bir renk istiyorsun ? doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben baya açık bi hakve istiyorum aslında tam olarak bu renk yok yok karar verdim önce palette kavhe köpüğü ile dore sarıyı boyicam kızıllk olursa kumral yaparım saç rengim açılsın istiyorum kızıllk olsa bile çünkü kendi saç rengimden daha koyu oldu bronz kahve natural olanı boyamıştım hafif kızıllık oluyor güneşte bildiğin koyu kestane saçım :KK43:( istediğim renk tonları bunlar aslında..

nasıl saçımın rengini açıp bu tonlara ulaşırım hiç bi fikrim yok :KK43:(

kızlar yardım edin nolurrrrr :KK43:(

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu yıl içinde bronz kahve de boyadım bronz kahveyi kahve köpüğü ile karıştırdım olmadı hep renk farklılıkları oldu bronz kahve koyu bi renk istediğin renk için de zeminin mutlaka açık olması lazım bunun içinde saçın açılması lazım ben broz kahveden dönmek için teracota kahve köpüğü açık karamel hepsini denedim olmadı olmadı kızıll oldum çıktım şimdi saçlarımı açtım:12: alix karamle boyadım istediğin renkle aynı oldu bana yardımcı olan kuaförüm oldu o kadar renk denedim ki :78::78:
arkadaşım kuaför zaten o olmaz dedikçe boya aldım boyadım nette okuduklarımla yola çıktım ama kaybeden ben oldum:1::1:kuaföre pek güvenmem neyse ki artık o bana boya ismi veriyor bende yapıorum

ben bu yıl içinde bronz kahve de boyadım bronz kahveyi kahve köpüğü ile karıştırdım olmadı hep renk farklılıkları oldu bronz kahve koyu bi renk istediğin renk için de zeminin mutlaka açık olması lazım bunun içinde saçın açılması lazım ben broz kahveden dönmek için teracota kahve köpüğü açık karamel hepsini denedim olmadı olmadı kızıll oldum çıktım şimdi saçlarımı açtım:12: alix karamle boyadım istediğin renkle aynı oldu bana yardımcı olan kuaförüm oldu o kadar renk denedim ki :78::78:
arkadaşım kuaför zaten o olmaz dedikçe boya aldım boyadım nette okuduklarımla yola çıktım ama kaybeden ben oldum:1::1:kuaföre pek güvenmem neyse ki artık o bana boya ismi veriyor bende yapıorum

peki canım saçımı neyle açmamı önerirsin daha önce saç açmadım benim kuaförüm var ama ben 2 3 yıl saçlarım koru kumral oldugu için sarı röfle balyaj yaptırdım memnundumda şimdi belirgin açık kahve ton istiyorum.. neyse açıcam ama saçımın rengini bilmiyorum :(

Back