Saç Rengi ve Saç Boyama Bronz kahve böyle bir şey mi?

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
$Victorias-Secret-Engel-Sexy-Hairstyle1.jpg

kızlar bu saç rengi hakkında kesin bilgiye sahip olan var mı? Bronz kahve olma ihtimali var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

Eki Görüntüle 764343

kızlar bu saç rengi hakkında kesin bilgiye sahip olan var mı? Bronz kahve olma ihtimali var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

evet canım bronz kahve bende bir süre kullandım. ilk boyandığında koyu oluyor ama zamanla aktığı için renk açılıyor tabi senin ne renk saç üzerine boyatacağında önemli yanlız güneşte çok güzel görünüyor. :nazar:

canım küllü kumralla koyu sarıyı karıştırırsan bu renk olur bence ama yarım tüp yoğun gri sık
tecrübeyle denenmiştir...

Şu an saç rengim aynı böyle. Küllü açık kumralın üzerine boyamıştım aynı böyle oldu. Diplerden gelen saçlarım için soruyorum çünkü kendi saçım koyu. Diplerimle uçlar tutmaz diye korkuyorum bronz kahve dip yaparsam..?

canım o zaman açık küllü kumral ve yoğun gri boya al
griyi yarım kullan
bide ikisininde oksidanları %9 vol. Olsun
koyu saça anca ama bak göreceksin istediğin gibi olacak
bi bildiğim varda söylüyorum
inan bana

yoğun gri boyayı nerede bulabilirim. Hepsinden ne kadar karıştıracağım. Koyu sarı da kullanacağım değil mi?

evet bronz kahve bu ama kendi sac renginiz ne aynı ton yakalanırmı bilemiyorum cogu kuaför tamam aynısı olur der ama olmaaaaaz

canım küllü kumralla koyu sarıyı karıştırırsan bu renk olur bence ama yarım tüp yoğun gri sık
tecrübeyle denenmiştir...

aynen dediğini yaptım gri dışında bu boyaları aldım boyadım saçım simsiyah oldu. sarı yerler yeşerdi çok iğrenç oldu. az önce emblaze yoğun renk açıcı ile açtım saçımı altın karamelle bronz kahveyi karıştırıp boyadım. saçlarım zaten yanıktı umarım düzelir.

X