Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBronz kahve böyle bir şey mi?
evet canım bronz kahve bende bir süre kullandım. ilk boyandığında koyu oluyor ama zamanla aktığı için renk açılıyor tabi senin ne renk saç üzerine boyatacağında önemli yanlız güneşte çok güzel görünüyor.
Şu an saç rengim aynı böyle. Küllü açık kumralın üzerine boyamıştım aynı böyle oldu. Diplerden gelen saçlarım için soruyorum çünkü kendi saçım koyu. Diplerimle uçlar tutmaz diye korkuyorum bronz kahve dip yaparsam..?
canım o zaman açık küllü kumral ve yoğun gri boya al griyi yarım kullan bide ikisininde oksidanları %9 vol. Olsun koyu saça anca ama bak göreceksin istediğin gibi olacak bi bildiğim varda söylüyorum inan bana
aynen dediğini yaptım gri dışında bu boyaları aldım boyadım saçım simsiyah oldu. sarı yerler yeşerdi çok iğrenç oldu. az önce emblaze yoğun renk açıcı ile açtım saçımı altın karamelle bronz kahveyi karıştırıp boyadım. saçlarım zaten yanıktı umarım düzelir.