- 14 Aralık 2014
- 112
- 27
- 35
-
- Konu Sahibi MinnakinAnnesi
Bir çay kaşığı çörek otunu bir çay bardağı suda rengi koyulaşana kadar kaynatın sabah akşam içirin. Balgam falan kalmaz birkaç güne. Yeğenimin geçmek bilmeyen bronşitini böyle geçirmiştik 7 aylıkken. Şimdi 10 yaşında hala her sabah bir kaşık çörek otlu bal veriyoruz. Bağışıklığı kuvvetlendiriyor.
Tadı biraz kötü, bal katabilirsiniz içmezse.
Öksürtmek ıcın surup verdı bende ılac ısmı yazmadm öksürüp balgam cıkarması icinBalgam çıkartması için öksürmesi gereken çocuğa öksürük şurubu verilmez ki. Öksürüğünü kesip iyice yapışır balgam. İlaç ismi yazmak istemiyorum. Dru değiştirin lütfen....
Oncelikle geçmiş olsun, biz buharı ventolin pulmicort (ikiside yarim)ve serumu iğneyle çekip makineye koyuyorduk etki göstermişti. Tek ventolinle sizin gibiydik. Ozamanlar 8 aylikti oğlum. Ve akşamları yoğurdu toz halinde olan ilaçtan vermiştim. Doktora bi danışın isterseniz
Öksürtmek ıcın surup verdı bende ılac ısmı yazmadm öksürüp balgam cıkarması icin
Ben de astim ve bronsit olan bir anneyim.ve bir suredir cocugumda da ayni durum varodum kopuyor onda da ayni durum olursa diye.cunku omrum hastanelerde ve normal zamanda da spreyle gezerek gecti.su an cocugum 2 yasini gecti.antibiyotik ve surup, serum ve buharla basladik.oksuruk nobetlerinden uyumadi gunlerce.simdi cok sukur en azindan uyuyor.hiriltisi devam ediyor. Cunku balgami atamiyor.sizin kuzunuzda oyle sanirim.balgamlarina bir cozum bulsak bu kadar kotu olmazdi ama iste. Corek otunu ben de deneyecegim.insallah ise yarar.insan evladi hasta olunca cigerleri kopuyor sanki...Allah safi ismiyle sifalarini versin tum yavrularimizin
1ay olcak daha kusmadı hıc doktor bıde cok öksürür korkma dedı yok öksürmüyo cocuk kakadanda cıkmıyor yanı balgamlı bıse yokO ilaç benim kızımda da hiç işe yaramamıştı. Birkaç gün kullandıktan sonra kusarak çıkarıyordu balgamını.
Canimmm yaaaBenım babam astım hastası kendımı bıldık bılelı babamın fısfısı vardı arada alerjısı tutar canım babam yataklara düserdısimdi öyle korkuyorum ki aynı babamın nefes aldıgunda cıkan ses cıkıyor doktor cok balgamı var ondan dedı atamıyor cıkartmıyor bazen parmagımı sokuyorm kussun diye okadar caresızımkı istahı tamamen gıttı ilac kullanıyor yese bıseler mıdesı delınecek okadar korkuyorumki kilo verdı kızım nasıl topak biseydı saglıklı olsun kilosunuda gectım allah tüm bebeklerı korusun saglık versın bize gelsın onlara gelen cörek otunu kaynattım verdım sabah smdılık hıc bıse yok
Benim bebefe aynı dirumda doktor oksurur dedi oksurmuyor1ay olcak daha kusmadı hıc doktor bıde cok öksürür korkma dedı yok öksürmüyo cocuk kakadanda cıkmıyor yanı balgamlı bıse yok