• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bronsıt

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nbuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
257
3
118
Sakarya
selam kızlar..kızım 15 aylık 3 gın once soguk algınlıgı belırtılerı vardı.p..us a basladım.kızımda burun akıntısı ve seyrek oksuruk vardı.ates yok halsızlık yok.bugun rutın dr kontrolumuz vardı.doktor hafıf akut bronsıt dedı.p..us u ıcırmekte zorlandıa..rın verdı.bırde benım bıldıgım astım rahatsızan v...lın verdı.yarım olcek gınde 3 kere.ama v..lın konusunda kararsızım.saldu bazılarılerıkı zamanlarda yan etkılerı ortaya cıkıyor dıyor.v.llanan varmı bole bı ddurumda

Ventolin'in yan etkisi yok bronşları açar rahatlatır iyi nefes alır kullanmalısın bence. Yalnız hangi yan etkiden korktuğunu anlayamadım

Ben aslında ilaç hakkında çok bilgiye sahip değilim. Prospektusunde 2-6 yaş arası yazması beni Düşündürdu.Ve birkaç kızı ilacın ağır olduğunu ve gelişimini etkileyen yan etkileri olduğunu soledi

Back