Çocuk Hastalıkları Bronşit

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sibelce0

HAYATIMIN PRENSLERİ...
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
5.227
153
163
slm kızlar 8 aylık oğlum bronşit oldu...
henüz başlangıcıymş ama...
iğne verdi dr..evde yapabileceğimiz bişey varmı bildiğiniz...
çok öksürüyor uykudan uyanıyo yavrum..

kuru dutu kaynatıp soğutup içirebilirsin öksürüğü çok iyi yumuşatıyor.geçmişler olsun acil şifalar

aramıza hoşgeldın.benım oglum 17 aylık.6 aylıkken kaptık bronşiti neler cektık ogunden bugune bılemezsın.ventolın şurup ve ventolin buharla arkadaş olacaksınız demektır.bronşıt oksürügüne benım oglana benıcal şurup ıyı gelıyo.bır de hasta olacak gıbıyse ıyıce azmasın dıye aferın verıyorum.bıtkısel olarakta hergun sabah akşam ne otu bulursam mesela kekik ıhlamur ada çayı papatya biberiye dönüşümlü mutlaka içiriyorum.tatlandırmak için keçi boynuzu pekmezı yada üzüm pekmezi ya da bal katıyorum 1 2 tatlı kaşıgı.allahtan severek içiyo.bırde çok tıkanırsa viksi sırtına gögsune surup gece ole yatırıyorum.gercı senınkı daha 8 aylık olurmu bılmıyorum ama.neyse cooook gecmış olsun

benim kızımda 4 ay 2 günlük bize de bronşit başlangıcı dedi doktor çok kötü öksürüyor daha meyve sularına bile geçemedik bu kadar küçüğe ne verilebilir ki burnu da tıkalı deniz suyu damlaları hiçbir işe yaramıyor ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…