• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bronşit

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeliscik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
479
1
0
Kayseri
pazartesi dr a gittik hafif gribal enfeksiyon dedi. soğuk algınlığı için bir şurup birde geniz akıntısı için şurup verdi.öksürük burun tıkanıklığı iyice arttı.balgam çıkartamıyor.dün tekrar götürdük.hafif ciğerlere inmeye başlamış bronşit başlangıcı demezmi:( antibiyotik yazdı. şurupları değiştirdi.ya bu hastalık bu kadar çabukmu ilerledi yoksa dr mu bilmedi anlamadım.zavallı kızım geceleri uyuyamıyor bile burun tıkanıklığı yüzünden.balgam çımıyor kusuyor. ne yapacağımı şaşırdım.ne iyi gelir onuda bilmiyorum.ya ilerleyip astıma falan çevirirse diye çok korkuyorum:1no2:

Canım tabi doktor değilim ama kendim hasta olmuştum oradan biliyorum bu hastalık çok çabuk ilerliyor hatta zatürede nasıl olduğunu anlamadan.O zaman doktorum bana bu rahatsızlığın çok hızlı ilerlediğini söylemişti.Doktor ilaç verdiyse artık herşey konturol altında yani tedavi gördüğü için korkulacak bişey kalmamış.Çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun öncelikle bende bir pazartesi kızımı grip enfeksiyonu teşhisiyle doktora götürmüştüm ve antibiyotik ve burun damlası vermiştim ben şurupları kullanmaya başlamıştım ama benim kızımda iyileşmek şurda dursun dahada kötüleşmeye başladı ve iki gün sonra çarşamba günü ben apar topar başka bir doktora götürdüğümde bebeğimim ağzında morarmalar başlamıştı balgam çıkaramayıp tıkanıp zor nefes almaktan oksijen azlığından dolayı morarmaya başlamış ve öksürürken balgamlı kusmaya başlamıştı ve bize konan teşhiste bronşit oldu ve acilen hastaneye yatırılıp bir hafta tedavi gördüm çok zorlu ve acılı bir süreçti allah herkese şifa versin ama doktorun bana dediği çok fazla korkmamam gerektiği bronşitin bir gecede bile oluşabiliceğiydi sizede acil şifalar diliyorum

teşekkürler arkadaşlar.ya keşke dr antibiyotiği dün başlasaydı.öğlene kadar baygın baygın yatmış. zavallım balgamı çıkartcam diye öksürüyor .kelebeğim senin dediğin gibi morarıyor canım benim.en sonunda kusuyor.zaten bişey yediği yok.emmiyor bile.ne yapacağımı şaşırdım ya.başka dramı götürsem yoksa ilaçları biraz kullansammı.geç kalıpta astıma, zatüreye falan çevirirse diye korkuyorum.

canım doktora götürdünmü bilmiyorum ama mümkünse hemen bir hastane doktoru yada acile falan götür ben götürdüğümde daha doktor kendi muayesinde hemen ciğer açıcı iğne yapıp hava falan verdirtti sonrada direk hastaneye yatışa göndermişti ki eve bile uğratmamıştı benimde seninki gibiydi ne mama nede meme emiyordu sadece kusup baygın halde yatıyordu kızım iğnelerden ağlarken bende nasıl farkedemedimde bu kadar hasta ettim diye ağlıyordum inan çok geçmiş olsun canım atlatırsınız inş: iyileşincede yaz olurmu merak ederim şimdi ben:

evet cnm çok çabuk ilerliyo benim oglan 4 aylıkken bronşit olmuştu biz 1 haftada 4 kere dr gittik ama yinede oldu o kadar çok çabuk ilerliyo yani

evet cnm çok çabuk ilerliyo benim oglan 4 aylıkken bronşit olmuştu biz 1 haftada 4 kere dr gittik ama yinede oldu o kadar çok çabuk ilerliyo yani

geçmiş olsun.şimdi nasıl oğlun.ben kuzenimin kızından biliyorum oda bronşit.çok sık hastalanıyor.acile gittimi kesin hava veriyorlar.korkuyorum iyice ilerlerse diye.allahım sen şifa ver yavrularımıza.kıyamıyorum bebeklerin hastalanmasına.

tabi o zaman çok çektik 1 hafta hastanede kaldıksenağlama,her hastaneye gidişimizde hava verdilersenağlama o sene,ama şimdi 2,5 yaşında büyüdü gamyoncuiremsupek sorunu yok ama çok korkuyorum tekrarlar diye.

Back