Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ya bebeği bronşit olan yada geçiren varmı?dr çağanda bronşit başlangıcı var hatta hafif bronşit dedi.antibiyotik öksürmesi için şurup falan verdi ama hiç öksürmüyo.neler yapabilirim bilgisi olan varmı?
benim bebeğim geçirmedi ama burda bir arkadaşımın bebeği geçirdi üstelik 3-4 aylık bişeydi o zaman oda sorunlu bir hastalık ya takılıp kalıyor insana inşallah o boyuta ilerlemeden atlatırsınız canım geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun.Benim oğlumda değilde yeğenimde daha bir aylıkken bronşit oldu.Ağırdı maalesef çok zor atlattık hastanaye yatırıldı.Ama dikkat etmek ve korumak lazımmış onu biliyorum ilerde nüksetmemesi için.Öksürmesine gerek yok canım ne ilaç verdiyse içir.Ama ikinci bir doktora görünmenide tavsiye ederim.Çünkü ilki sadece boğaz kızarıklığı diyip başından geçiştirmişti.Onu saymıyorum.
Canım batu kronik bornşit , biz 2 kere atlattık , çok korkulacak birşey değil için rahat olsun , ilaçlarını düzenli kullanırsan 1 hafta içinde iyileşir