arkadaşlar bebeğim 28 haftalık doğdu 85 hastanede kaldıktan sonra evimize geldik solunum sıkıntısı cekiyordu gecen hafta göğüs hastalıkları doktoruna götürdük bronşial astım tanısı kondu bu konudabilgisi olan varmı bu hastalık ilerde gecermi acaba eve oksijen desteğiyle cıktık satrasyonları oksijen vermediğimiz zamanlarda 80-85 arasında
çok geçmiş olsun benim bebeğimede zatüre başlangıcı dediler ama bildiğim kadarıyla astım 5 yaşlarda falan geçiyo erken doğan bebeklerde bunlar beklenen hastalıklar allah beterinden korusun şifalar versin bebeklerimize
ben küçükken geçirdim bu hastalığı. 4 yaşından 8 yaşıma kadar her haftasonu iki tane aşı oluyordum. istanbulda bi doktor bulmuşlardı annemler, .::BTN DOKTORLAR::.Allerjik Hastalklar : PROF. DR. Kemal zkaragz: Suadiye, sağolsun iyileştirdi beni. kriz geçirmedim bi daha hiç. şu anda bi sorunum yok çok şükür ama çabuk hasta oluyorum bünyem çok güçlü değil. ev tozuna dikkat edin, anti allerjenik süpürgeler kullanın. yünlü şeyler bulundurmayın. sigaradan da uzak tutun. geçmiş olsun.