Bronkoskopi yaptıranlar

Cicek Kiz

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
7.127
21.434
348
Dün yemek yerken nefes boruma parçacıklar kaçtı oksurdum fln ama çıkıp çıkmadığını anlayamadim. Ilk basta önemsemedim 1 saat sonra sol akciğerimde belirli bir nokta ağrımaya başladı ve huzursuz olup acile gittim. Röntgen çektiler, doluluk gözükmüyor isterseniz bronkoskopi yapalım (anestezi olmadan) ya da 2 gün kendinizi dinleyin ateş öksürme olursa gelin dediler. 12 saat açlığım olmadigi icin ve anestezi olmadan yaptirmak istemedigim icin eve geri döndüm
Sabah kalktıgımda ağrı hala devam ediyordu ama öksürme veya ateş yok.
Internette cok fazla bilgi ve yorum bulamadım, bronkoskopi yaptıranlar lütfen yorum yazabilir mi sonrasında bir sıkıntı oluyor mu?

Son düzenleme:
Merhaba acaba işlemi yaptırdınız mı uzun zaman geçmiş ama yardımcı olursanız sevinirim. Benim de aynı durum oldu da biraz önce. Emin de olamadım nefes boruma ki kaçtı yoksa yemek borusuna mı gitti. Çok da öksürdüm ama çıkmadı bir şey. Çok ufak mercimek gibi bir şeydi.

Geçmiş olsun, doktorların olursa gel dediği şikayetler olmadığı icin yaptırmadım. Ağrı zaten bir kaç gün sonra geçti. İnşallah sizde de bir sıkıntı yoktur

Ayy çok teşekkür ederim cevabınız için. Ben de bir kac gün bekleyeceğim insallah geçer. İnternette çok fazla yorum vs yok. Ben de çok telaşlandım. O kadar çok öksürdüm ki çıksın diye şimdi de ondan ağrım var çok sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…