- 15 Haziran 2011
- 214
- 32
-
- Konu Sahibi ballparmak
Selamlar denediniz mi acaba1 sene önce kürtaj oldum, çikolata kistimde var. Değerlerim normal çıkmasına rağmen hamile kalamıyorum. Brokoli kürü kullanarak rahmimi ve tüplerimi temizlemek istiyorum. Yanında da hayıt balı yiyorum. 3 ay femara da kullandım ama sonuç alamadım. Brokoli kürü deneyen var mı? Doktor zaten hamile kaldın tuplerde birseyin yoktur dedi ama his işte.
Evet denedim sakın denemeyin 3 aydır sonuçları ile uğraşıyorum süt kanali genislemesi ve ağrı yaptiSelamlar denediniz mi acaba
Brokolifen mi acabaEvet denedim sakın denemeyin 3 aydır sonuçları ile uğraşıyorum süt kanali genislemesi ve ağrı yapti
Evet süt kanallarının genisletiyormus kistleride küçültmedi malesefBrokolifen mi acaba
Bende küçükken apandistim patladı acaba tüplerimde bi hasar mı var diye 1 hafta yapabilmiştim zorla demekki yapmamak lazımmışEvet süt kanallarının genisletiyormus kistleride küçültmedi malesef
Çörekotu ye bı müddet Allah'ın izniyle beben olur1 sene önce kürtaj oldum, çikolata kistimde var. Değerlerim normal çıkmasına rağmen hamile kalamıyorum. Brokoli kürü kullanarak rahmimi ve tüplerimi temizlemek istiyorum. Yanında da hayıt balı yiyorum. 3 ay femara da kullandım ama sonuç alamadım. Brokoli kürü deneyen var mı? Doktor zaten hamile kaldın tuplerde birseyin yoktur dedi ama his işte.
Tüplere yarıyor mu acabaÇörekotu ye bı müddet Allah'ın izniyle beben olur
Onun yaramadığı bir tek ölümTüplere yarıyor mu acaba
Onuda denedim lh hormonunu bozuyorÇörekotu ye bı müddet Allah'ın izniyle beben olur
Onuda denedim lh hormonunu bozuyor