hikaye benceMerhaba arkadaşlar bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim.Dogal yolla yada kurlerle kanallal nasıl açılır doktorum bana rahim filmi cekilmemi söyledi ama önce dogla yollardan yapmayı düşünüyorsm Dr. Saraçoğlu nun brokoli kürü var bilgisi olan varmı
Brokoli kürü muhikaye bence
evetBrokoli kürü mu
Baktım da çoğu kişiyle etki etmemiş zaten
Baktım da çoğu kişiyle etki etmemiş zaten
Birşey söylemedi 1 yıl önce düşük yaptım ve 1 yıl boyunce gebelik oluşmadığı için rahim filmi istedi pkos var düzensiz adet oluyorrum bu ay gecikince film istedi. Yumurtalıklarda kist varmistüpleriniz kapalı mı yoksa sıvı mı var
film çektirin bence önce.Birşey söylemedi 1 yıl önce düşük yaptım ve 1 yıl boyunce gebelik oluşmadığı için rahim filmi istedi pkos var düzensiz adet oluyorrum bu ay gecikince film istedi. Yumurtalıklarda kist varmis
Öyle yapicam galiba . çünkü kür falan horminlarida bozabilir belki .film çektirin bence önce.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.Öyle yapicam galiba . çünkü kür falan horminlarida bozabilir belki .
rica ederim ağrılı bir işlem değil zaten korkmanıza gerek yokTeşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Aslında korkmuyorum nasıl çekildiğini bilmediğim için nasıl bir tepki veririm onuda bilmiyorum ama şuan ne desem boş aslındarica ederim ağrılı bir işlem değil zaten korkmanıza gerek yok
Bir alet yerleştiriyolar alt kısmı açıyolar sonra oraya sıvı enjekte ediyorlar. Biraz tuhaf oluyorAslında korkmuyorum nasıl çekildiğini bilmediğim için nasıl bir tepki veririm onuda bilmiyorum ama şuan ne desem boş aslında
Deneyip göreceğizBir alet yerleştiriyolar alt kısmı açıyolar sonra oraya sıvı enjekte ediyorlar. Biraz tuhaf oluyor