- Konu Sahibi izmirperisi
ben bi anadolu meslek lisesinde büro yönetimi ve sekreterlik alanını okuyorum...
benim bölümümle ilgili birkaç sorularım varr araştırmalarımı hep yapıyorum...
birde sitemizde yönetici asistanlarının olduğunu görünce yazmak istedim ..
ben alanımın dlaı olan büro yönetimi ve yönetici asistanlığını istiyorum...
ben 1993 lütüm ama 1 sene geç başladığımdan şuanda lise 1 im
ben 2012 yapılacak olan KPSS ye girmek kazanırsam direk işe başlamak istiyorum üni yide açıktan okumak istiyorm... Bir An Önce hayata Atılmak...
çünkü üniversiteyi okumak eğitim alıp iyi bi yere gelmek içindir en azından %50-%100 arasında değişir bu kişiden kişiye..
sizce napmalıyım aklım karışık
ayrıca KPSS nin klavuzunda yanılmıyorsam duyduğuma göre ''BÜRO YÖNETıMı VE SEKRETERLıK öğrenileri özellikle istenmektedir'' gibi bişiler mi yazıyor muş ne...
bu konuuyu açtım belki neden açtı diye düüşünenler olucak ama bu büro yönetimi alanıyla ilgili fikirlerinize ihtiyacım var bölüümümü çok seviyorum ama KPSS mi üniversiteyi okumak mı buralarda kafam çok karışıyor.... düşüncelerinizi almak istiyorum
ilginiz için şimdiden tşk ederim hepinize:Saruboceq::Saruboceq:
benim bölümümle ilgili birkaç sorularım varr araştırmalarımı hep yapıyorum...
birde sitemizde yönetici asistanlarının olduğunu görünce yazmak istedim ..
ben alanımın dlaı olan büro yönetimi ve yönetici asistanlığını istiyorum...
ben 1993 lütüm ama 1 sene geç başladığımdan şuanda lise 1 im
ben 2012 yapılacak olan KPSS ye girmek kazanırsam direk işe başlamak istiyorum üni yide açıktan okumak istiyorm... Bir An Önce hayata Atılmak...
çünkü üniversiteyi okumak eğitim alıp iyi bi yere gelmek içindir en azından %50-%100 arasında değişir bu kişiden kişiye..
sizce napmalıyım aklım karışık
ayrıca KPSS nin klavuzunda yanılmıyorsam duyduğuma göre ''BÜRO YÖNETıMı VE SEKRETERLıK öğrenileri özellikle istenmektedir'' gibi bişiler mi yazıyor muş ne...
bu konuuyu açtım belki neden açtı diye düüşünenler olucak ama bu büro yönetimi alanıyla ilgili fikirlerinize ihtiyacım var bölüümümü çok seviyorum ama KPSS mi üniversiteyi okumak mı buralarda kafam çok karışıyor.... düşüncelerinizi almak istiyorum
ilginiz için şimdiden tşk ederim hepinize:Saruboceq::Saruboceq:
Son düzenleme: