• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Bro ynetimi ve sekreterlik alan!

izmirperisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
5.912
3
156
İzmir
ben bi anadolu meslek lisesinde büro yönetimi ve sekreterlik alanını okuyorum...

benim bölümümle ilgili birkaç sorularım varr araştırmalarımı hep yapıyorum...
birde sitemizde yönetici asistanlarının olduğunu görünce yazmak istedim ..
ben alanımın dlaı olan büro yönetimi ve yönetici asistanlığını istiyorum...
ben 1993 lütüm ama 1 sene geç başladığımdan şuanda lise 1 im
ben 2012 yapılacak olan KPSS ye girmek kazanırsam direk işe başlamak istiyorum üni yide açıktan okumak istiyorm... Bir An Önce hayata Atılmak...
çünkü üniversiteyi okumak eğitim alıp iyi bi yere gelmek içindir en azından %50-%100 arasında değişir bu kişiden kişiye..
sizce napmalıyım aklım karışık

ayrıca KPSS nin klavuzunda yanılmıyorsam duyduğuma göre ''BÜRO YÖNETıMı VE SEKRETERLıK öğrenileri özellikle istenmektedir'' gibi bişiler mi yazıyor muş ne...

bu konuuyu açtım belki neden açtı diye düüşünenler olucak ama bu büro yönetimi alanıyla ilgili fikirlerinize ihtiyacım var bölüümümü çok seviyorum ama KPSS mi üniversiteyi okumak mı buralarda kafam çok karışıyor.... düşüncelerinizi almak istiyorum
ilginiz için şimdiden tşk ederim hepinize:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Üniversiteyi oku bence.Hayata biran önce atılmak için demişsin ama erken atılsan ne olacak ki? okumamanın pişmanlığını duyarsın ilerde.Yönetici asistanı olarak erken hayata atılmanın extra bir artısı yok,çünkü bu alanda ilerleyeceksin ileride de .Muhasebe vs başka bir bölüm olsa tecrübe kazanıp yükselirsin diyeceğim ama böyle bir durumda Üniversite oku derim.Hem kazanırsan göreceksin Üniversite okumak sadece sana verilen dersleri öğrenip sınava girmek değil...Ayrıca büyük bir yerde kaliteli bir yerde yön.asist. yapmak istiyorsan Üniversite ve yabancı dil senin için çok güzel olur..
Ha birde bölümünü çok seviyorsun ama iş hayatı bambaşka.Okurken aldığın zevki çalışırken de alırsın umarım ...
Bu arada ben büyük bir şirkette Genel Müdür Asistanlığı yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok sevindim üm hayatınızda başarılar...

doğru... bendee üniversitede okumak istiyorum aslında
ailemde oku diyor
zaten eğer kpss olursa yine okucam ama çıköğretimden çok tşk ederim yorum yaptığınız için saolun

Ben Hacettepe Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü mezunuyum
Benim düşüncemi soracak olursan hem KPSS ye hem de üniversiteye hazırlan
1 KPSS yi kazanacak olursan hem çalışıp hemde yükseköğrenimini yapabilirsin
2 KPSS yi kazanırsan mutlaka ama mutlaka yükseköğreimini yapmalısın çünkü
maaşın ona göre yüksek olur ilerde emekliliğinde yüksek emekli ikramiye ve maaş
alırsın
3 Özel şirketlere hiiiiç özenme ben özel şirkette çalışıyorum ve işim garanti değil

aklını kullan
sevgiler

bende zaten özelde çalışmak açııkcası istemiyorum beni korkutan tek şeyde özelde gelecekte daima çalışma ggarantisi yok dediğiniz gibi
ben KPSS ye zaten hazırlanıcam
şöyle bi durum var ben şimdiden ABLAMIN KONTROLÜNDE ÖSS çözüyorum ve 200-208 arası alıyorum kii DAHA 9 . SINIFIM!!!
son sene olup barajı geçemeyenler biliyorum!...
o yüzden son seneye kadar full ÖSS çalışmayı SON 1 SENEE FULL KPSS yi çalışmayı düşünüyorum planlarım bunlar....
kesinliklede ün iversite öğrenimimi yapıcam

çok tşk ederimmmm yorum için..

ben kesin kararımı sanrıım verdim...
kesinlikle KPSS ye hazırlanıcam ve mutlaka dışardan bitircem üniversiteyi MUTLAKA...
ama tabi 2 senede neler değişir fikrim bilmem:S
geçen gün KPSS çözdüm.. genel yetenekle genel kültürden sadece genel yeteneği çözdüm GENEL KÜLTÜRÜ ÇÖZMEDİM puan hesapladım 56 lı bişi çıktı şuan için çok düşük biliorm ama diğer aşamayı (genel kültürü çözmedim )vee daha önümde 2-3 senem var.?
yani inanıyorum en düşük hedefim 80 puan almak..
?

canım bende büro yönt ve sekreterlık mezunuyum su an ozel bı hastanede santralde calısıyorum bence unv yı oku hayata ordan basla bı cok seyı orda anlıyosun aılenın degerını paranın degerını... :delphin:unv yasamalısın bence yolun acık olsuuun arkadasım a.s.

bu bölümü okudum derken lise yide okudunuz mu
iş bulamadınız mı?_

ben düz lise okudum
üniversitede bu bölümü okudum ve hala iş bulamadım
işte bu yüzden sevmiyorum bu bölümümü ilerde fikrim değişir belki ama şuan ki fikrim
keşke farklı bir bölüm okusaydım diyorum

lütfen kimse bana kızmasın arkadaşlar belki içinde bulunduğum işsizlik durumunden dolayı böyle konuşuyorum :(

canım bende büro yönt ve sekreterlık mezunuyum su an ozel bı hastanede santralde calısıyorum bence unv yı oku hayata ordan basla bı cok seyı orda anlıyosun aılenın degerını paranın degerını... :delphin:unv yasamalısın bence yolun acık olsuuun arkadasım a.s.

anlıyorum ailemde herkes bu şekilde söylüyor ama ben genede 2012 de hem öss hemde kpss girmek sitiyorum kpss ye 3 yılda da yerleşiiyo 2 yılda da hemen de...
eğer 70 lerde bi puan alırsam 2 3 yılda yerleşirim... bu arada 2 yıllık okurum diye düşnüüyorum tabi onu 4 e tamamlıcam

ben düz lise okudum
üniversitede bu bölümü okudum ve hala iş bulamadım
işte bu yüzden sevmiyorum bu bölümümü ilerde fikrim değişir belki ama şuan ki fikrim
keşke farklı bir bölüm okusaydım diyorum

lütfen kimse bana kızmasın arkadaşlar belki içinde bulunduğum işsizlik durumunden dolayı böyle konuşuyorum :(

tabiiikii neden kızalım olur mu öleee şeyyy ...
sonuçta sizin fikrininz kararını saygı duyarım ...
yaa normal mesleklere baktığımdaa benii bii matlaa ilgili mesleklerrr ilgimi çekiyor ...
bide büro annemin mesleği ve çok alanı var annemden biliyorum :vereliniortak:
tabi o türk telekomdaydı...
inş. bende türk telekomda olurum...

vee inş. tüm işsizler iş bulur herşey gönlünüzce olu :vereliniortak:

kızlar bölümünüzü sevin gerçekten bu sene kadrosu çok fazlaydı
bir sürü bu bölümü bitiren arkadaşlarım var a.s
derslerinizi az buçuk biliyorum hep sözel derslerdi sayısal muhasebe finans dersleri vardı onlara ders anlatırdık...sınav olduklarında beklerdik nasıl iyi geçtimi diye ne günlerdi...

BENIM SAYISALIM COK BERBATTI LISEDEYKEN:kedi: UNV DEDE NASIL YAPTIM ISLETMEYI MUHASEBEYI ANLAMADIM VALLA HIRS YAPTIM BIDE ORDA KOPYA FALAN YOK YAKALNDINMI EN AZ ALTI AY :1ninca: AMA ODAMDAKI KIZLARIN COK HAKKI VAR :Saruboceq:ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN ...SAYISALCI OLABILSEYDIM KESKE BENDE:delphin:

Back