• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

British Side

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
73
British side'da ielts yada genel ingilizce kursuna giden var mı ?
varsa olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum .
teşekkürler.

güncel..................................

güncel.......................................................

British Side gerçekten kaliteli bir kurs. Gidip merkezlerini görmek gerekli. 7 katlı bina muhteşem bir teras ve tamamı yabancı öğretmenler. 2 sene katıldım. Kursum bitince, okulum bitmiş ve arkadaşlarımdan ayrılmışım hissine kapıldım. Arkadaşlarımla hala görüşüyorum. herkese de tavsiye ediyorum.

British Side gerçekten kaliteli bir kurs. Gidip merkezlerini görmek gerekli. 7 katlı bina muhteşem bir teras ve tamamı yabancı öğretmenler. 2 sene katıldım. Kursum bitince, okulum bitmiş ve arkadaşlarımdan ayrılmışım hissine kapıldım. Arkadaşlarımla hala görüşüyorum. herkese de tavsiye ediyorum.

çok şükür biri cevap yazmış :)
Çok pahalııı :((
bir kur için 1350 dediler .
Siz genel ingilizceyemi gittiniz tam olarak sistem ne derte ne yapıyorsunuz ?
ve hangi level ile bitirdiniz acaba ?

çok şükür biri cevap yazmış :)
Çok pahalııı :((
bir kur için 1350 dediler .
Siz genel ingilizceyemi gittiniz tam olarak sistem ne derte ne yapıyorsunuz ?
ve hangi level ile bitirdiniz acaba ?

merhaba ben önce genel ingilizce hazır olunca da IELTS hazırlık kursuna gittim. Evet pahalı, ama bence değer. Benim sınıfımdan bir arkadaşım dönem arasında 1 aylığına ingilterenin en iyi kurslarından London School of English'e gitti. British Side öğretmenlerinin ve eğitiminin ingiltereden çok daha iyi olduğunu söylemişti. Size tavsiyem 1350 TL yi verebiliyorsanız verin ama kurs imkanlarını sonuna kadar kullanın. Haftada 2 gün ücretsiz aktiviteleri var. Ortamda sürekli ingilizce konuşuluyor dahil olmaya çalışın. Başka kursa gidecekseniz de gidip yerlerini görün derim ben.
bol şanslar

merhaba ben önce genel ingilizce hazır olunca da IELTS hazırlık kursuna gittim. Evet pahalı, ama bence değer. Benim sınıfımdan bir arkadaşım dönem arasında 1 aylığına ingilterenin en iyi kurslarından London School of English'e gitti. British Side öğretmenlerinin ve eğitiminin ingiltereden çok daha iyi olduğunu söylemişti. Size tavsiyem 1350 TL yi verebiliyorsanız verin ama kurs imkanlarını sonuna kadar kullanın. Haftada 2 gün ücretsiz aktiviteleri var. Ortamda sürekli ingilizce konuşuluyor dahil olmaya çalışın. Başka kursa gidecekseniz de gidip yerlerini görün derim ben.
bol şanslar

ieltsten kaç aldınız ?

Back