britishim yok ama cok kediyle munasebetim oldu:)
o kusmemistir sadece kendini güvende hissetmedigi icin saklaniyor. sakin onu bulmayin, rahatsiz etmeyin. bırakın dursun orada. gozgoze geldikce göz kirpin. bu kedi selamlasmasi demek. o da size göz kirpmaya baslayinca tamam, size ici isindi demek:)))
mamasini verirken her gun konusa konusa verin. yas mama verecekseniz cok az bir sey yakinlasip egilip verin- verirken de tatli bir dille konusun.
bir sure sonra once evin daha cok odasini gezer sonra size gelir zaten.
benim kedimi aldigimda ameliyatliydi yarasi vardi. pansuman yaparken hep cani yanardı.
yani beni sevmemek icin sebepleri vardi :) zaten asiri asiri korkak bir kedi - hala öyle
ilk 7 gün asla saklandigi dolaptan cikmadi. ben dolabin yaninda ona şarkılar soylerdim, mama verirken konuşurdum.
7 günün sonunda ilk defa saklandığı yerden yatagima cikti. ayni gun eliyle omzuma tutunup kafasini benim kafamla tokusturdu
o günden beri her gece benimle uyumaya basladi. su an bile kolumun üstünde uyuyor tek elle yaziyorum:)))
sabir sabir, birazcik sabir . kedilerin sadece onlarin alanina saygi göstermenize ihtiyaci var. siz bunu yapıp ustune varmazsaniz devami gelir zaten