• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Brezilyalı model Caroline Trentini gelinliği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Olivier Theysken tarafndan tasarlanmş gelinlik oldukça sade..

01carolinetrentiniweddi.jpg

05carolinetrentiniweddi.jpg

69601913852b59107f5eb.jpg

6959939555ed25210570o1.jpg

xcxcccccccccccccccccccc.jpg

trentini973blog.jpg

xxxxxxxxbl.jpg

gelin uykusunu alaymış yüzünü gözünü yıkayıp saçını da tarayaymış etek de ütüleneymiş insana dönermiş ozaman yorum yapılmaya da değermiş :))

gelin uykusunu alaymış yüzünü gözünü yıkayıp saçını da tarayaymış etek de ütüleneymiş insana dönermiş ozaman yorum yapılmaya da değermiş :))

bence yüzü gayet huzurlu ve dingin duruyor. illa makyaja bulanması, saçını da kalıp gibi topuz mu yaptırması lazım? çok zarif duruyor, kuğu gibi maşallah :16: ama alt kumaşı hakikaten bu eskiden nevresimlerin yapıldığı beyaz kumaşlara benziyor, ütüsü açılmayan :53:

Son düzenleme:
bence yüzü gayet huzurlu ve dingin duruyor. illa makyaja bulanması, saçını da kalıp gibi topuz mu yaptırması lazım? çok zarif duruyor, kuğu gibi maşallah :16: ama alt kumaşı hakikaten bu eskiden nevresimlerin yapıldığı beyaz kumaşlara benziyor, ütüsü açılmayan :53:

makyaja bulansın saçını topuz yapsın demedimki yüzünü yıkayaymış saçını tarayaymış dedim gözaltları mor saçları da taranmamış gibi duruyor demek istedim . nerden nereye çekilmiş

birincisi gelin çok donuk,bakımsız ve sevimsiz bence.
ikincisi o gelinliğin paçavrılığına ne demeli? ütü sürselermiş keşke etek kısmına..
hiç bir yerini beğenmedim :19:

sanki onun düğünü değilde başkasının düğünü oluyormuş gibi durmuş:9::9:beğenmedim

çadır brandası gibi kumaş,buruş buruş..pufff diye sönmüş bir havası var

gelinligin kumaşı cok tuaf etek kırışık duruyo.ama üst kısımdaki danteli kollar hoşuma gitti.

Back