Çatlaklar Brezilyalı danscı corabı (catlak bacaklar ıcın )

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.120
arkadaslar merhaba .bacaklarımızda catlaklar oluşmasin diye ,hemen herkes bılınen bellı yagları kullanıyor .benımde kullandıgım yaglar var.rutin olarak body butter kullanıyorum .hafta da bir iki defa da kakao, badem yagı,susam ve kayısı yagı bunları karıstırıp catlak oluşabilecek bolgelerıme uyguluyorum.her neyse ben asıl konuya geleyım hemencık ,bu bacaklarda catlak yara bere leke gıbı ızlerı kapatmak ıcın varlıgı hıc bellı olmayan dıkıssız brezılyalı danscı corabı varmıs.ajda pekkanın bacaklarının guzellıgıde bu corapmıs .kısacası bu corabı duyan goren var mı ?

Son düzenleme:
evet ya bu çorabı bende duymuştum hatta gülben ergende giymişti bakmıştım ama bulamamıştım nerde vardır nerde satılıyo bilen varmı kızlar yaa hemen almak istiyorum nettede baktım yok

Işıl Çolpan - Penti Ürün Müdürü
Giydiğiniz çorap sayesinde süper bacaklarınız varmış görüntüsü verebilirsiniz. Bronz renkte bir çorap giydiğinizde bacaklarınız sanki güneşten yanmış gibi görünür. Likralı iplik kullanılan çoraplarla bacaktaki çil, kırışıklık gibi kusurlar da kapatılabilir ve bacak olduğundan daha formda görünür. Kremli gibi görünmesi içinse parlak iplik kullanılan çoraplar tercih edilir, ışığın yansımasıyla birlikte bacakta krem varmış gibi durur.
Ajda Pekkan konserlerinde çorabın tüm bu saydığımız olumlu etkilerinden faydalanıyor. Parlak, bronz renkli külot izi olmayan bir model tercih ediyor.

6 denye çorap yokmuş gibi durur
Çoraplarda ‘denye’ diye tabir vardır. Denye tabirinin önündeki rakam ne kadar küçükse çorap o kadar ince olur. 6 denye en ince çoraptır. Ajda Pekkan’nın konserlerinde giydiği de 6 ya da 8 denyedir. Yokmuş gibi durması, çorapta kullanılan ipliğin inceliğinden kaynaklanıyor. Bizim de ürün yelpazemizde bulunan ‘Premier 6’ya da ‘Yaz inceliği’ modellerimizle yokmuş hissi vererek kusursuz görüntü elde edebilirsiniz. Ajda Hanım’ın giydiği ve ‘Brezilyalı dansçıların çorabı’ diye lanse edilen çorap üst kısmında külot izi olmayan, bacağıyla külot kısmı aynı incelikte olan çoraplardır. Mayo içine giyildiği için üst kısmı çirkin durmasın, yok gibi dursun diye yapılmış çoraplar bunlar. Daha parlak bir görüntü için ise ‘Fit 15’ tercih edilmeli.

bu bilgilere ulaştım netten

Işıl Çolpan - Penti Ürün Müdürü
Giydiğiniz çorap sayesinde süper bacaklarınız varmış görüntüsü verebilirsiniz. Bronz renkte bir çorap giydiğinizde bacaklarınız sanki güneşten yanmış gibi görünür. Likralı iplik kullanılan çoraplarla bacaktaki çil, kırışıklık gibi kusurlar da kapatılabilir ve bacak olduğundan daha formda görünür. Kremli gibi görünmesi içinse parlak iplik kullanılan çoraplar tercih edilir, ışığın yansımasıyla birlikte bacakta krem varmış gibi durur.
Ajda Pekkan konserlerinde çorabın tüm bu saydığımız olumlu etkilerinden faydalanıyor. Parlak, bronz renkli külot izi olmayan bir model tercih ediyor.

6 denye çorap yokmuş gibi durur
Çoraplarda ‘denye’ diye tabir vardır. Denye tabirinin önündeki rakam ne kadar küçükse çorap o kadar ince olur. 6 denye en ince çoraptır. Ajda Pekkan’nın konserlerinde giydiği de 6 ya da 8 denyedir. Yokmuş gibi durması, çorapta kullanılan ipliğin inceliğinden kaynaklanıyor. Bizim de ürün yelpazemizde bulunan ‘Premier 6’ya da ‘Yaz inceliği’ modellerimizle yokmuş hissi vererek kusursuz görüntü elde edebilirsiniz. Ajda Hanım’ın giydiği ve ‘Brezilyalı dansçıların çorabı’ diye lanse edilen çorap üst kısmında külot izi olmayan, bacağıyla külot kısmı aynı incelikte olan çoraplardır. Mayo içine giyildiği için üst kısmı çirkin durmasın, yok gibi dursun diye yapılmış çoraplar bunlar. Daha parlak bir görüntü için ise ‘Fit 15’ tercih edilmeli.

bu bilgilere ulaştım netten

çok teşekkür edrim cnm bu çoraplardan kesinlikle alıcam çook sağol cnm şu yok gibi duran çoaplar acaba çatlakları kapatıyomudur

çok teşekkür edrim cnm bu çoraplardan kesinlikle alıcam çook sağol cnm şu yok gibi duran çoaplar acaba çatlakları kapatıyomudur

İnşallah kapatıyordur bende bugün bakmayı düşünüyorum pentiye
Geçen hafta parmak arası çorabını aldım ve memnun kaldım doğrusu
bulabilirsem penti akşama yazarım kızlar

kızlar ben aldım bu çorabı pentide 6 numara ama kapatmadı çatlaklarııı :KK43:(( zaten çorabın farkı çok ince iplikden olmasymış çatlağı kapatıcak bi tarafı yok :KK43:(

kızlar ben aldım bu çorabı pentide 6 numara ama kapatmadı çatlaklarııı :KK43:(( zaten çorabın farkı çok ince iplikden olmasymış çatlağı kapatıcak bi tarafı yok :KK43:(

gerçektenmi kapatmadı tühhh inceyse kapatmaz kalın olucak ten rengi gibi durucak hani şu koton çoraplar gibi o tarz bi çorap varmıdır acaba

gerçektenmi kapatmadı tühhh inceyse kapatmaz kalın olucak ten ren
gi gibi durucak hani şu koton çoraplar gibi o tarz bi çorap varmıdır acaba

evet canım anca kırmızı kıl köklerini falan kapatır dediğn gibi çatlağı kapatması için kalın bi çorap olması lazım

İnşallah kapatıyordur bende bugün bakmayı düşünüyorum pentiye
Geçen hafta parmak arası çorabını aldım ve memnun kaldım doğrusu
bulabilirsem penti akşama yazarım kızlar

deryacık pentıye baktım sımdı parmak arasıdedıgın premıer 6 olanmı yoksa yaz sıklıgı adında bıreyen daha uretılmıs denye 8 olanmı acaba

evet canım anca kırmızı kıl köklerini falan kapatır dediğn gibi çatlağı kapatması için kalın bi çorap olması lazım

magdelena sende yogun catlakmı mevcuttu acaba .ben sadece dıskapagımın arka ıc kısmında yanı 3 adet cızgıcık olusmus kafama cok takıldı onlar ıcın dusunmusdum acaba onları da kapatmazmı ? ama emınım kı ajda pekkanın gıydıgı corap bızım bahsettıgımz corap degıldır kac yasında nereden baksan 60 var ,60 yasındakı bır bayanda mumkun degıl ole 2-3 catlk olsun kım bılır nsıl bı corptı d oyle guze gorunuyordu .ztn magazınlerde hep brezılyalı corap gıymıs dıye baslıklar cıkmısdı .ama yıne de pentıye bakalım tesekkurler arklar

çatlakların iyileşmesi çok zor kızlar. yani en fazla görünümü azıcık düzelebilir. o yüzden bol bol kremlenin derim çok medet ummayın.
penti de kalori yaktıran çorap vardı sanırım onu deneyin çünkü selülit azaldıkça çatlakların görünümü de düzeliyor.
ama ikisi bir arada aman aman :)

çatlakların iyileşmesi çok zor kızlar. yani en fazla görünümü azıcık düzelebilir. o yüzden bol bol kremlenin derim çok medet ummayın.
penti de kalori yaktıran çorap vardı sanırım onu deneyin çünkü selülit azaldıkça çatlakların görünümü de düzeliyor.
ama ikisi bir arada aman aman :)

tatlım dogru dıyorsun da benım hıc bır yerımde degıl sadece dızkapagımın arkasında var sınır oluyorum .hanı selulıtten kaynaklanıyor desek cok sukur selulıt problemım yok ama catlak sorunu yasıyorm:KK52:

X