Brezilya kan ağlıyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
2014 Dünya Kupası yarı final maçında Almanya, Brezilya'ya karşı üst üste bulduğu gollerle Brezilya taraftarlarını gerçek anlamda ağlattı.

$imagesssdf.jpg

$Ýçeriksdfg.jpg

$images.jpg

$imagesawrtt.jpg

Ev sahibi oldukları turnuvanın yarı finalinde neye uğradıklarını şaşıran Brezilya taraftarları, ilk 30 dakikada kalelerinde gördükleri 5 gole inanamadılar.

Karşılaşmanın 30. dakikasında skor Almanya lehine 5-0 olduğunda tribünlerde ağlayan çok sayıda Brezilyalı taraftar görüldü.

Gözyaşlarını tutamayan Brezilyalı taraftarların yanı sıra, stadı terk eden binlerce taraftar da dikkat çekti.

Karşılaşma Almanya'nın 7-1 üstünlüğüyle sonuçlandı. skorer

Son düzenleme:
ne ağladı adamlar ya, 7 den 70 e ağla ağla:27::27:

Ayyy yazık kız deme öyle :D :D :D

Gönlüm brezilyadandı amma tvye bi baktım, iyice miyop oldum da yanlış mı görüyorum dedim :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi oldu o kadar parayı yatır halkı sokaklara dök evinde böyle rezil ederler işte :)

hele 4. fotodaki arkadaş bayağı bi abartmış ağlamayı, o nasıl bi ağlamak ya:1::1:

Ah bi 8-0olaydi da bizim namusumuz kurtarirlardi ama olmadiii :))) onun disinda muthis bir macti..Kupanin Favorisi zaten Almanlari goruyordum...Simdi diger yari final macinda da arjantin hollandayi eleyecek.Yani ben oyle dusunuyorum:)) Finalde de Almanlar bu kadar hezimet olmasa da kupaya ulasacaklar diyorum.Onlar yenmis olduguna gore bizde yenmis sayilacagimiz icin simdiden sevinebiliriz :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

20 dk olmuş baslayali oglum bagiriyo cagiriyo ama,,, gol kaciriyolar zaar didim.ana!!!!!! iceri girdim bi baktim: 4-0 yuh noluyo beee didim.zaten sonrasında 5,6,7 oldu :ssz:

Brezilya'yi harcadilar Matmazel! Azcik merhametin yok. Zalımsın Almanya

Aglayanlara da guldum ben yahu. Allah baska dert vermesin.

Brezilya da yenilmez değilmiş demek ki sanırım rakiplerini fazla küçümsediler ve ağırdan aldılar artık bilemiyorum geliştirdikleri taktik de şaşırtmış olabilir ama güzel oynamamışlar demek ki hak eden Almanya olmuş sevindim zaten hiç sevmem Brezilya taraftarını.

1-0 yada 2-0 la yenilseydi olurduda. 7 gol nedemek. :27: Bence Brezilya milli yas ilan etmeli . Artık Almanlar 1 numaralı düşmanı olur :27:

Back