Saç Bakım Ürünleri Brezilya fönünden sonra

Niabelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
58
2
arkadaşlar selam benim bir sorunum var acilen. 7 ay önce falan brezilya fönü yaptırdım, şuan diplerden kıp kıvırcık geliyor, saçımın şekli şemali bozuldu, hepsi de kıvırcık olmuyor, yarısı öyle yarısı böyle saçım berbat bir hal aldı. yok mu bu brezilya fönünü kesin bozacak bir çözüm. kıvırcık saçlarıma dönmek istiyorum. :KK43: yardım edin lütfen.

bana kalırsa sana brezilya fönü yerine defrize işlemi yapmışlar geri dönüşü olurmu bilmiyorum

kesinlikle defrize işleminin baska bi adıda o silikon die biliyorum anca kestirerek kurtulursun baska caresi yok benim bildigim

brezılya fonunu bozmak ıcn normal market sampuanı kullan yada tuzlu su dok:KK1::KK1::KK1:ama defrıze falansa caresını bılmıyorum canm

Benimde saçlarım kıvırcık brezilya fönü yaptırmıştım saç uzadıkça haliyle diplerden kıvırcık çıkıyor fönü bozmak için birşey yapamazsın ama 7 ay oldu diyorsun zaten eski halini almaya başlar saç.Eğer brezilya fönü sonrası kullanmak için şampaun ve krem aldıysan onları kullanmaya devam etme normalde kullandığın şampuana dön.O fönün etkisinin daha çabuk bitmesini sağlar.

X