canım hayırlı olsun =) Benim de saçlarım orta dalgalı. Yaptırsam mı diye düşünüp duruyorum, ama araştırmalarım sonucunda artık brezilya fönünün yasaklanması gibi bir laf dolaştığına şahit oldum. Bir arkadaşım çok iyi bir kuaföre gitti bunu yaptırayım diye, gidince çok şaşırmış çünkü artık yapmıyorum, bi daha da kesinlikle yapmam bu riski almam. Neden brezilya fönü geçen seneye kadar o kadar pahalıyken birden bire bu sene bütün indirim sitelerinde o kadar ucuzdan satılmaya başlandı anlamadın mı demiş? Ki kaç senelik kuaförü yani, asla yapmam demiş adam. Aşırı derecede kanserojen olduğu söyleniyor. Özellikle de işlemi yapan kuaförler açısından. İşlemi yapan kişi bu maddenin buharını presleme esnasında solursa bildiğin kansere davetiye çıkarıyormuşBöyle olduğunu düşününce, solunması bu kadar zararlı bir kanserojen maddenin boynumuza cildimize değen saçlarımızda bulunması psikolojik olarak insanı rahatsız eder hakkaten. Ama tabi yaptırınca da çok büyük rahatlık ve çok da güzel pasparlak oluyor saçlar.. Napsam ben de bilemedim..
arkadaşlar ben ilk defa duydum ya nasıl ve nerde yapıyolar ben malatyadayım eminim burda yapan yer yoktur.
canım bende buldum malatyada ve yaptırdım bakalım nasıl olacak:) şampuanını nekadara aldın?
bende malatyadanım bende yaptırdım sen nerden ve kaça yaptırdın?ben kuaföre getirttim 110 liraya ama dışarıdan almak istersen beşkonaklarda eren kozmetiğin deposu var ya orda bulabilirsin
canım bende paris kuaföre yaptırdım 150liraya. pariste 90 dedi şampuana saç kremine. kaç ml senin aldığın?
çok sevındım :) şampuanı 60 a aldım bıraz pahalı ama ben bıraz boyle takıntılı oldugum ıcın aldım bırdahakıne almam heralde saçını yıkadın mı nasıl oldu :)canım bende buldum malatyada ve yaptırdım bakalım nasıl olacak:) şampuanını nekadara aldın?
çok sevındım :) şampuanı 60 a aldım bıraz pahalı ama ben bıraz boyle takıntılı oldugum ıcın aldım bırdahakıne almam heralde saçını yıkadın mı nasıl oldu :)
paris bana 500 çekti senin tanıdık filan mıydı bende bizim orda ki kuaförde 200 e yaptırdım
500 ml şampuan 1000 ml saç kremi
hayır canım yıkamadım daha yarın yine gidecem kuaföre bitiyo umarım güzel olur ya saçlarım çok yıpranmıştı. heryerde 400 dediler ben 150ye yaptırdım acaba kalitesizmi diye şüphelenmeye başladım
hiç belli olmuyor bu işler canım ben 68 e yaptırdım guzel oldu kuaforden kuafore kullanılan urunden urune degısır brezılya fonunun markasınn ne oldugu saçına kac ml surdugu bılmedıgın ıcın bu tur kandırma gırısımlerınde bulunabılırler ben cok ıyı bılıyordum nasıl yapıldıgını neyın nekdr kullanılıp suresını falan :)
peki 1-2 ay sonra saçın uzadıktan sonra dipten gelecek kıvırcıklar nolacak :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?