Saç Kesim Şekilleri brezilya fönümm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

asli2634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
14
0
36
Eskişehir
kızlar saçlrımı 3 gun once brezılya fonu yaptırdım 70 liraya (indirim sitesinden satın almıstım) basta cok tereddütlüydüm saçlarım bir çok işlemden dolayı barbie bebeklerın saçı gibiydi ve bu fön saçıma harika geldi bukdr bekledım yazmak ıcın cunku ilk 3 gun yıkamamak gerekıyordu bende yıkadıktan sonrakı snucu yazmak ıstedım harika ötesi birşey o saçma sapan kıvırcıgı yanmıs tülermiş saçlarım gitti bebek gibi yumusak saçlarım geri geldi son 3 yılda sacımın boyle yumusak guzel oldugunu unutmustum vallahı ve en guzelıde banyodan sonra saçlarımla hıc ugrasmadan dumduz olması tabı bıraz dalgalanmalar oluyor fakat makıneyle kurutunca bu sorun olmuyormus hem olsa bıle ne fark ederkı bukdr yumusak ve hafıf dalgalı saçlar kıvırcık yıpranmıs asi saçlardan cok cok ve cok dha iyidir ? :90:

canım hayırlı olsun =) Benim de saçlarım orta dalgalı. Yaptırsam mı diye düşünüp duruyorum, ama araştırmalarım sonucunda artık brezilya fönünün yasaklanması gibi bir laf dolaştığına şahit oldum. Bir arkadaşım çok iyi bir kuaföre gitti bunu yaptırayım diye, gidince çok şaşırmış çünkü artık yapmıyorum, bi daha da kesinlikle yapmam bu riski almam. Neden brezilya fönü geçen seneye kadar o kadar pahalıyken birden bire bu sene bütün indirim sitelerinde o kadar ucuzdan satılmaya başlandı anlamadın mı demiş? Ki kaç senelik kuaförü yani, asla yapmam demiş adam. Aşırı derecede kanserojen olduğu söyleniyor. Özellikle de işlemi yapan kuaförler açısından. İşlemi yapan kişi bu maddenin buharını presleme esnasında solursa bildiğin kansere davetiye çıkarıyormuş Böyle olduğunu düşününce, solunması bu kadar zararlı bir kanserojen maddenin boynumuza cildimize değen saçlarımızda bulunması psikolojik olarak insanı rahatsız eder hakkaten. Ama tabi yaptırınca da çok büyük rahatlık ve çok da güzel pasparlak oluyor saçlar.. Napsam ben de bilemedim..

arkadaşlar ben ilk defa duydum ya nasıl ve nerde yapıyolar ben malatyadayım eminim burda yapan yer yoktur.

ilk defa senden duydum canım boyle bırseyı son zamanlarad kadınlar arasında en yaygın sey bunca ınsan yaptrıyor bu kadar saglıgı tehtıt eden bır sey yaygınlasmaz. neyse saçlarım düz ve güzel bir sorunda teşkil etmedi tavsiye ederim hepinize :)

canım bende buldum malatyada ve yaptırdım bakalım nasıl olacak:) şampuanını nekadara aldın?

bende malatyadanım bende yaptırdım sen nerden ve kaça yaptırdın?ben kuaföre getirttim 110 liraya ama dışarıdan almak istersen beşkonaklarda eren kozmetiğin deposu var ya orda bulabilirsin

bende malatyadanım bende yaptırdım sen nerden ve kaça yaptırdın?ben kuaföre getirttim 110 liraya ama dışarıdan almak istersen beşkonaklarda eren kozmetiğin deposu var ya orda bulabilirsin

canım bende paris kuaföre yaptırdım 150liraya. pariste 90 dedi şampuana saç kremine. kaç ml senin aldığın?

canım bende paris kuaföre yaptırdım 150liraya. pariste 90 dedi şampuana saç kremine. kaç ml senin aldığın?

paris bana 500 çekti senin tanıdık filan mıydı bende bizim orda ki kuaförde 200 e yaptırdım
500 ml şampuan 1000 ml saç kremi

çok sevındım :) şampuanı 60 a aldım bıraz pahalı ama ben bıraz boyle takıntılı oldugum ıcın aldım bırdahakıne almam heralde saçını yıkadın mı nasıl oldu :)

hayır canım yıkamadım daha yarın yine gidecem kuaföre bitiyo umarım güzel olur ya saçlarım çok yıpranmıştı. heryerde 400 dediler ben 150ye yaptırdım acaba kalitesizmi diye şüphelenmeye başladım

paris bana 500 çekti senin tanıdık filan mıydı bende bizim orda ki kuaförde 200 e yaptırdım
500 ml şampuan 1000 ml saç kremi

hayır canım üstelik sürekli gittiğim biyer bile değil kaç yere sordum bende 400den aşağı inmediler paris pahalı normalde umutsuzca girdim oraya 400den 150ye düştü sıkı bi pazarlıkla:) ama şimdi korkuyorum acaba ürünü kalitesizmi diye.. bugün eren kozmetiğe gittim şampuan yoktu orda bende paristen 45tl ye 750ml aldım.

hiç belli olmuyor bu işler canım ben 68 e yaptırdım guzel oldu kuaforden kuafore kullanılan urunden urune degısır brezılya fonunun markasınn ne oldugu saçına kac ml surdugu bılmedıgın ıcın bu tur kandırma gırısımlerınde bulunabılırler ben cok ıyı bılıyordum nasıl yapıldıgını neyın nekdr kullanılıp suresını falan :)

arkadaşlar bende düşünüyorum ve indirim sitesindeki, kuaförü aradım indirim bitti ama size yardımcı oluruz dediler. Kullandıkları ürün nanofix (ürün adı vermemde bi sakınca olmadıgını düşünüyorum) ama bugün çevre kuaförleri dolaştım global diye bir marka var 250 tlye yapıyorlar o markalı ürünle. kararsız kaldım nanofix ile yaptıran arkadaşlar lütfen yorum yapsınlar.. global marka olan ürün netten fiyatına baktım 1000ml keratin bin küsür TL oldukça pahalı. nanofix ise 500 ml 280 civarı.. aradaki fark bundan ibaret mi ? yoksa saçta duruşu da farklı mı oluyor ?

siz nerde yaptırdınız? yakın zamanda izmirde yaptıran varmı arkadaşlar?

Kanadadan resmi duyuru..Formaldehit iceren Brezilya fonu markalari !!!! adlı bi başlık var.orda global marka keratinin zararlı olduğundan bahsedilmiş sanırım istersen bir bak :44:

peki 1-2 ay sonra saçın uzadıktan sonra dipten gelecek kıvırcıklar nolacak :18:

kesinlikle katılıyorum. kuaförüm söylemişti benim saclarım da kıvırcık ve uzunlar. yapalım sana dedi. internetten baktım alttan kıvırcık saclar cıkıyormus dedim dogru o problem oluyor ded. öyle olunca gerçekten cok sacma olacak, bence gerek de yok.. zaraları da varmıs , böyle bir risk almaya deger mi, elimizdekierin kıymetini bilmeliyiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…