Saç Şekillendiriciler brezilya fönü

carmenhabanera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
459
127
İyi geceler kızlar aranizda saçlarına brezilya fonu uygulatan var mi ve sonuçtan memnun musunuz

İyi geceler kızlar aranizda saçlarına brezilya fonu uygulatan var mi ve sonuçtan memnun musunuz
mrb ben brezilya fonunu kendm yaptim evde kuaforler cook ucuk fiyat verdi. Neyse ben memmun kaldim yani saclarim dalgali kabarik sekilsiz bes ay falan idare etti. Ama yatip kalktiginda bozulan yerler oluyor tekrar yikayip kurutman gerek yada duzlestrmen lazim kalip gibi dumduz olmuyor.

Mrhb...Derya hangi marka ile yaptın..benim saçım da sert kabarık ve asi olur mu acaba....şu asiliği gitse yetecek bana...

Mrhb...Derya hangi marka ile yaptın..benim saçım da sert kabarık ve asi olur mu acaba....şu asiliği gitse yetecek bana...
Canim ben uzun arastrmalar sonucu ve buradaki arkadaslarimin yardimiyla style marka kullandm iki defa yaptm ikisindede bunu aldm memmundum yani benim saclarmda kabarik ve sekilsiz bi sure derdime care oldu. Ancak sonra yine ayni ben fonu yapinca duzlestirici hayatimdan cikar sandm.ama saclar sekilsiz olunca sonuc ayni.

arkadaşlar bundan 2 hafta once brezılya fonu yaptırdım.. Saclarım mahvoldu. Uzman bır kuaföre yaptırın saclarınızı. cunku her kuaförün yapacağı ıs degıl. ısı ayarını yapamıyolar. suan tum saclarım yanık..
benım saclarım zaten duz. amacım bakım olsun daha güzel uzasındı ( saclarım boyalı bu arada hafıf yıpranmışlık vardı) keratın yuklemesıyle bebek gıbı olacak dedı kuaför.. gıden para umrumda degıl cok uzuldum sacım mahvoldu.. kestırdım sımdı kısacık.. argan yağları bakım maskelerı vs kullanarak kısacık kut sacımı duzzeltmeye çalışıyorum uzasın ıstıyorum cok ama cok pısmanım.. kuaföre de tovbelıyım ıslem yaptrmıcam artık. ıyı kotu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…