• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Brezilya fönü

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zakkumya

Suskunum Sana!!!
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
163
0
46
Diğer
Merhaba herkese..
Bende uzun zamandan beri Brezilya fönünü istiyordum.Ama zamansızlıktan yaptıramıyordum.Benim saçlarım çok uzundu,ben aşırı sıkıldığımdan onları bob kesim dediğimiz şekilde kestirdim nasıl cesaret ettiysem artık. Saçlarım ne kıvırcık ne düz dalgalı ama danığınık öle düzgün dalgalı değil. Doğal olarak saçımı fönsüz kullanamıyordum nihayet yaptırdım.Pazar günü ilk işlemi yaptırdım.Saçınızı ilk önce kendi şampuanı ile yıkıyolar sonra keratini sürüyolar 30 dk. bekletip yaklaşık 7-8 kat fön çekiyolar. 10 dk. bekletip 410 derece ısıyla düzleştirici kullanıyolar. o günlük işiniz bitmiş oluyor.Sonra pazartesi yine gidiyorsunuz yine 410 derece düzleştirici ile düzleştirdiler. salı günü yani bugün yine gidicem bugünde ilk önce düzleştirip sonra yıkayıp kurutacaklar. Sonucu görücez.Yanlız bu 3 gün boyunca kesinlikle su deymeyecek. kesinlikle toplamayacaksınız kulak arkası bile yapmadım. Tel toka bile takma dediler öyle evde yapıldığı kadar basit değil. Bende sonucu merak ediyorum. Bir çok kişi fiyatını merak edecektir. Ben 350 tl ye yaptırdım. şampuanı ve kremide var 100 tl onlar yani toplamda 450 tl olmuş oldu. Bu arada başka şampuan ve krem kullanma dediler.Şimdilik bilgi vereceğim bunlar sormak istedikleriniz olursa ona göre cevaplandırabilirim. Ama nacizane tavsiyem kaliteli ve güvendiğiniz yerde yaptırmanız.

Back