Teşekkürler yanıtın için,memnun kaldın anladığım kadarıyla?
merhaba,Brezilya fönü hakkında bilgisi olan var mı?Daha doğrusu yaptıran var mı?
Herkeze slm,ben gecen hafta yaptırdım,kampanyadan aldım,beni 4 gün boyunca düzleştirme işlemini tekrarlamk için cagırdılar,evde kendim yaptım,sonrada uygun şampuanla yıkadım,sonucu görünce inanamadım,müthiş bişi,saclarım dümdüz oldu,bayıldım,tavsiye ederim :)Yaptıracak olan herkeze bolşans.merhaba,Brezilya fönü hakkında bilgisi olan var mı?Daha doğrusu yaptıran var mı?
Brezilya fönü için kullanılan bütün markalarda kanserojen madde varmış ayrıca saçın renginide biraz açıyormuş bende fırsat sitesinden satın almıştım geri verdim.
merhaba arkadaşlar Bursa da bir kuaförde fix nano kreatin ile birezilya fönü yaptırdım. Sonuç tam anlamıyla felaket. saçlarım düzleşmediği gibi kısman de dökülmeye başladı. Hakkımı aradığım da ise saçıma çamur attılar. binbir tartışma ile maddi anlamdaki mağduriyetimi kısmen telafi ettiler. yaptırmadan önce kuafor bayağı iddalı konuşuyordu fakat sonuç fiyasko oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşım saçlarımı kestirmek zorunda kaldım. süslü laflara,iddalı konuşmalara ve verdikleri garantiye inanma yoksa benim gibi paranla rezil olursun.[/QUOTEbenim saçlarım boyadan
dolayı yandı kestirmeme ragmen uçlarda hala yanıklar var kuaföyüm bana fix nano keratin yüklemesini önerdi %100 başarı sağlıyormuş yanık ve kırıkları direk tedavi ediyormuş internetten araştırdım ve dondurmadan sonraki en güzel buluş deniliyor bunun için bana verilenfiyat 350 tl para ayarlayıp yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi senin söylediklerinden sonra korkmaya başladım sen kaça yaptırmıştın bu işlemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?