• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Brezilya fönü

var ben varım 250 ytl yaptırdım keratin uygulayıp saçını 300 küsür derecede düzleştiriyorlar 6 ay boyunca bozulmuyor fönün...

topici görünce çok sevindim. bende yaptırmak istiyorum yaptıranlardan daha fazla bilgi gelirse çok iyi olur. birde acaba hamilelikte zararı olurmu ?

yaptıracağım fakat sormak istediğim bir şey var benim de .. bu düzleştirme işleminden sonra arada bir maşalamanın bir zararı olur mu ? düzlüğümüzü etkiler mi?

merhaba,Brezilya fönü hakkında bilgisi olan var mı?Daha doğrusu yaptıran var mı? :emir_bebek:

mrb. tatlım dün quaförüme qittim boya icin yeni su dalqası yaptırmıstım buarada:34: quaförümle brezilya fönünü qonustuq %8 oranında qanser risqi warmıs ama bunu %2 e indirmisler tawsiye etmio coqu quaförde qanser risqini qöse alıp yapmaq istemioo 3 4 saat dibimde olcaq ws. falan diolar son samanlarda fiyatı düsmüs bunun nedeni quaförlerin elinde ürün qalmıs bu qanser oranından dolayı elde patlamasın die 100 lira daha ucuza yapıolar artıq ayrıca yaptırdıqtan sonra tuslu suya qirdiqinde bosuluomus illaqi yasın denize hawuza qirceqsinis qesinliqle tawsiye etmiorm qanser risqini qöse alan warsa yaptırsın

Brezilya fönü için kullanılan bütün markalarda kanserojen madde varmış ayrıca saçın renginide biraz açıyormuş bende fırsat sitesinden satın almıştım geri verdim.

merhaba,Brezilya fönü hakkında bilgisi olan var mı?Daha doğrusu yaptıran var mı? :emir_bebek:
Herkeze slm,ben gecen hafta yaptırdım,kampanyadan aldım,beni 4 gün boyunca düzleştirme işlemini tekrarlamk için cagırdılar,evde kendim yaptım,sonrada uygun şampuanla yıkadım,sonucu görünce inanamadım,müthiş bişi,saclarım dümdüz oldu,bayıldım,tavsiye ederim :)Yaptıracak olan herkeze bolşans.

Brezilya fönü için kullanılan bütün markalarda kanserojen madde varmış ayrıca saçın renginide biraz açıyormuş bende fırsat sitesinden satın almıştım geri verdim.

Bende fırsat sitesinden aldım ve vazgeçtim fakat 1 ayı geçti.. Nasıl iade ettiğin konusunda beni bilgilendirebilir misin?

merhaba arkadaşlar Bursa da bir kuaförde fix nano kreatin ile birezilya fönü yaptırdım. Sonuç tam anlamıyla felaket. saçlarım düzleşmediği gibi kısman de dökülmeye başladı. Hakkımı aradığım da ise saçıma çamur attılar. binbir tartışma ile maddi anlamdaki mağduriyetimi kısmen telafi ettiler. yaptırmadan önce kuafor bayağı iddalı konuşuyordu fakat sonuç fiyasko oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşım saçlarımı kestirmek zorunda kaldım. süslü laflara,iddalı konuşmalara ve verdikleri garantiye inanma yoksa benim gibi paranla rezil olursun.

merhaba arkadaşlar Bursa da bir kuaförde fix nano kreatin ile birezilya fönü yaptırdım. Sonuç tam anlamıyla felaket. saçlarım düzleşmediği gibi kısman de dökülmeye başladı. Hakkımı aradığım da ise saçıma çamur attılar. binbir tartışma ile maddi anlamdaki mağduriyetimi kısmen telafi ettiler. yaptırmadan önce kuafor bayağı iddalı konuşuyordu fakat sonuç fiyasko oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşım saçlarımı kestirmek zorunda kaldım. süslü laflara,iddalı konuşmalara ve verdikleri garantiye inanma yoksa benim gibi paranla rezil olursun.[/QUOTEbenim saçlarım boyadan

dolayı yandı kestirmeme ragmen uçlarda hala yanıklar var kuaföyüm bana fix nano keratin yüklemesini önerdi %100 başarı sağlıyormuş yanık ve kırıkları direk tedavi ediyormuş internetten araştırdım ve dondurmadan sonraki en güzel buluş deniliyor bunun için bana verilenfiyat 350 tl para ayarlayıp yaptırmayı düşünüyordum ama şimdi senin söylediklerinden sonra korkmaya başladım sen kaça yaptırmıştın bu işlemi

ben de yaptıranlardanım.ama memnun kalmadım,istediğim gibi düz oladığı gibi yaptıralı daha 3 hafta oldu saçımda fönden eser kalmadı gibi.nasıl yapıldığını anlatayım merak edenler için saçınızı ilk önce özel bir şampuanla yıkayım 5 dk.bekletiyorlar,sonra saça keratin olduğunu söyledikleri maddeyi sürüyorlar,daha sonra saça fön çekiyorlar(bu arada fönü kuaförün balkonuna çıkartıp çektiler birde ağzıma maske taktılar zira çok acayip duman çıkıyor fön çekerken nefes almak kolay olsun dumandan etkilenmeyeyim diye)fönden sonra saçı maşa ile tekrar elden geçiriyorlar.bu işlemin sonunda saçım dümdüz oldu.ertesi gün tekrar çağırıyorlar tekrar maşa yapıyorlar.beni 3. günde çağırdılar yine maşa yaptılar.4.gün sonunda saçını yıkıyabiliyorsun yıkadıktan sonra kurutma tekniği uyguluyorsun elinle düzleştirerek.neyse 4. gün geldi nihayet merakla yıkadım saçımı eskisi gibi değildi kısmen düzdü dedikleri gibi kuruttum hatta fön çeken makinam var özel başlıklı onuda yaptım.sonuç,e bukadar uğraştıktan sonra düz oldu tabi.sonrası gün içerisinde saçım tekrar dalgalanmaya başladı.5. gün tekrar gittim bu böylemi olması gerek diye yoksa tutmadımı dedim,sen yanlış kurutmuşsun dediler ıslatıp tekrar kuruttular.ben diyorumki tamam kurutttuktan sonra düz oluyor haliyle o kadar uğraşınca ama gün içerisinde terar dalgalanıyor diyorum onlar hala kurutmaktan bahsediyorlar.ayrıca özel bi şampuanı var saçı onunla yıkamak zorundasın içinde tuz olmayan bir şampuan,bitince x bebek şapuanı var onuda kullanabilirsin dediler amam o şampuandada tuz var,içeriğine baktım.verdikleri şampuanda köpürmüyor neredeyse şişenin yarısını sıkıyorsun bi seferde köpürsün diye.sonra bide saç kremi uyguluyorsun.sonuç olarak bu fönü yaptırmak isteyenlerin amacı saç derdinden kurtulmaksa,ben eski saçımla daha az uğraşıyordum.

Back