• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri brezilya fönü yaptırıcam, yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

asli2634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
14
0
36
Eskişehir
ne zamandır brezilya fönü istiyordum yıpranmış saçlarıma fiyatı çok yüksek olduğu için biriktirsemde annem izin vermedi bende en sonunda şehir fırsatları olan bir siteden aldım 70 lira ya aradım sordum bukdr yüksek fiyatı olan bir işlemi neden ucuza yapıyorsunuz dıye elimizde kalan ürünü bitirmek için dedi haftaya gidip yaptırıcam bakalım bu şekilde yasda normal şekilde yaptıranlar deneyimlerini paylasa bılırlermi acaba :44:

ben yaptırmadım ama benim bi arkadaşım yaptırdı eğer yaptırmadıysan bence yaptırma çünkü saçın uzadıyınca kıvırcıklar gözüküyor altlar düz üstler kıvırcık çok kötü oluyo :s yine de sen bilirsin

ben yaptırmadım ama benim bi arkadaşım yaptırdı eğer yaptırmadıysan bence yaptırma çünkü saçın uzadıyınca kıvırcıklar gözüküyor altlar düz üstler kıvırcık çok kötü oluyo :s yine de sen bilirsin

kesinlikle katılıyorum. bende yaptırıcaktım son anda aklıma bu geldi. sürekli diplerini düzleştirmek zorunda kalırsın

Bugün Cosmopolitan Ağustos dergisinde okudum, brezilya fönü içerdiği bir maddeden dolayı ileri deredcede kanserojenmiş. Ama evde yapım kiti varmış, onda bu madde yokmuş. Evde yapılan Brezilya Fönüne bakabilirsiniz. Ben görmedim ama vardır bi yerlerde.

Back