• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Brezilya fönü yaptırdım fakat saçlarım kabarıyor bu kabarmayı nasıl önleyebilirim?

sarduny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
80
0
36
Ankara
kızlar ben tam bir ay önce brezilya fönü yaptırdım gittigim yer gerçekten çok güzel ilgilendiler juvexin keratin le yapılmasını kararlaştırdık aynı markanın özel şampuanlarıyla şaçlarımı hiç abartıyorum 30dk yıkadılar artık saçlarımdan gıcır gıcır sesler çıkıyordu amaçları saç pullarını açıp keratini sabitlemekmiş öyle dediler. neyse yıkama işlemi bittikten sonra saçlarımı kurutmadan keratini sürdüler ( yanlız keratini çok az sürdüler belki normeli odur bilemiyorum) biraz keratin saçımda bekledikten sonra saçlarıma fön çeker gibi fırçayla düzleştirdiler bu işlemi yaparken fön makinasını yakın degil uzak tuttular eger yakın tutarlarsa keratin saça işlemiyormuş bu işlemi yaparken baya ugraştı adam neyse fön işlemini bitirdikten sonra presleme işine geçtiler 2 adet pres makinası ile preslediler biri lazerliymiş digeride altın kaplamaydı sanırım. işlem bittikten sonra saçlarım gerçekten dümdüz olmuştu 4 gün boyunca saçlarımı yıkamamam kulak arkasına atmamam toka vb şeyler takmamamı söyldiler. her günde saçlarımı preslemem gerekiyormuş hepsini uyguladım dedikleri gibi yaptım şampuanımıda ordan almıştım juvexin sadece şampuanını aldım saç kremini almadım 4 günün sonunda saçlarımı yıkadım dedikleri gibi elimle saçlarımı aşagı dogru kuruttum ama biraz nemkli kuruttum hemen kıvrılmaya başldı bende kuaförümü arayıp tutmadıgını tekrar yapılmasını istedigimisöyledim onlarda beni kontrol seansı verdiler neyse gittip saçlarımı aynı benim evde yıkadıgım şampuanla yıkadılar kuruttular kuruturken fırça kullandılar neyse dümdüz oldu benim kurutmamada problem varmış hiç nemli kalmamsı gerekiyormuş vede en son saçımı 4 e ayırıp fırça ile kurutmamı söylediler artık öyle yapıyorum daha iyi. fakat şimdi benim sorunum şaçlarımı yıkıyorum sonra saatlerce kurutuyorum kurutma işlemine nerdeyse 1 saatimi veriyorum dümdüz oluyor fakat 1-2 saat sonra saçlarımın üstleri kabarmaya başlıyor sizce neden kabarıyor olabilir lütfen bana yardım edermisiniz ???

biraz uzun yazdım ama her ayrıntısına kadar bilirseniz daha kolay yardım edebilirsiniz diye yazdım şimdiden teşekkürler?

zaten bu fonun amacı saclarla artık ugrasmamak rahat etmek bır de 1 saat ugrasıp kurutmak mı gereklı ya of bende yaptırmak ıstıyordum sımdı bunu gorunce endıselendım. benım saclarım da aynen oyle kendım duzlestırsem de ruzgarlı havalarda ustlerı kabarıyor ne yapcam sasırdım. senın sacının kabarmasının nedenı de sac yapınla ılgılıdır ama o fonden sonra duzelmesı gerekırdı :/

arkadaşlar ben mali kuaförde brezilya fönü yaptırdım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım size yapılan işlemlerin doğru yapılmadığını düşünüyorum.bence mali kuaförü ziyaret etmelisiniz yeşilköy florya ve avcılarda şubeleri var hizmet ve kalite süper:))

ben ankaradayım iyi bi kuaför olarak biliyordum meğersemm yanılmışım bi daha yaptırmayı düşünmüyorum gözüm korktu artık paramla rezil oldum resmen..

arkadaşlar ben mali kuaförde brezilya fönü yaptırdım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım size yapılan işlemlerin doğru yapılmadığını düşünüyorum.bence mali kuaförü ziyaret etmelisiniz yeşilköy florya ve avcılarda şubeleri var hizmet ve kalite süper:))

fiyat verebilirmisin kaça yapıyorlar

Back