Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Brezilya Fönü yaptıranlar lutfen aydinlatin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

now or never

°Ragnarok
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
456
250
133
Kizlar saclarim iki hafta önce açıcıdan yandı. Kalçamda olan parlak saglikli saçlarimi göğüs hizası kestirdim. Yüzde 60 70 iyi durumda ama geri kalan kisim tutam tutam halde yanik durumda. Bildigimiz kadayif gibi uzayip kopuyor. Birkac kuafore sordum sacina brezilya fonu yapamayiz dediler . Isıtıcıdan kopabilirmis. Ben aksine bakim olur diye dusunmustum ve yandiktan sonraki kabaran saclarim duzelir demistim. Saclari yanikken hasarliyken yaptiran var mi ?

Uygulayanın maharetine kalmış. Yapabiliyorsan kendin yap derim.Rica ederim.

Bir sey sorsam ? İnceledim konuyu ama aklim takildi. Keratin bakimi veya brezilya fonunden sonra boya yapildigi zaman etkisi ne oranda azalir ? Tekrar keçe gibi mi olur boyar boyamaz ? Tabi boya bi kac hafta sonra olucak bakimdan

Bir sey sorsam ? İnceledim konuyu ama aklim takildi. Keratin bakimi veya brezilya fonunden sonra boya yapildigi zaman etkisi ne oranda azalir ? Tekrar keçe gibi mi olur boyar boyamaz ? Tabi boya bi kac hafta sonra olucak bakimdan
Önce komple boya yapıp sonra uygulama yapmak daha akıllıca olur çünkü brezilya fönü boyanın kalıcılığını arttırıyor. Sorunun cevabına gelirsek, hayır eski keçe haline dönmez ama hafiften dalgalanmaya sebep olabilir. Sorun boyada değil bu arada, oksidanın içindeki SLS işi bozan.Koleston oksidan uzak durulması gerekenlerden mesela...

Merhaba, benim de saçım siyahtan sarıya döndüğüm için yandı. 2 kere Daviness keratin bakımı yaptırdım ( brezilya fönü değil) İlk haftalar biraz toparlandı kolay düzleşiyordu ama dipleri kafama yapışık gibi oluyordu ve banyodan sonra işlem yapmayınca cadı gibi oluyordu. sonra eskiye döndü. düzenli yaptırmak gerekiyor sanırım. şimdi omuzlarımda kestirdim vitamin içiyorum tekrar uzamasını bekliyorum

benimde saçlarım düzleştiriden yanmıştı hatta kısacık kestirmiş gibi ön kısımlar kopmuştu yanık vaziyetteydı.bi süre hiç düzleştirici kullanmadım sürekli topladım ama hala uzayacak gibi değildi bakım şarttı. saçlarımı evde boyarım ben saçlarımı evde boyadım 2 gün sonra kuaföre gittim keratin bakım istedim önce saçlarımı şu brezilya fönünde kullanılan şampuanla yıkadı saç bilidiğin keçe oldu o şampuanla daha sonra kuruttu ama hafif nemli bıraktı ardından boya sürer gibi keratini sürdü saçımı streçledi bi yarım saat öyle kaldı arada sıcak fö tutuyordu başıma ardından saçlarımı bi güzel fönledi ve 3 gün yıkama dedi.(düzleştirici kullanmadı hatta fönlemeye bile gerek yok demişti sadece tamammen kurutsam yeterliydi ama ben işe çalıştığım için fön istedim )4 gün yıkamadım ben amam yıkadıktan sonra saçım evrim geçirdi sanki okadar yumuşak hareketli parlak sağlıklı tok duruyordu ki bu sonucu beklemiyodum aslında tabi kolayca ve en düşük ısıda bile fönlüyodum nemli havada saçımın normalde fönü bozulur hemen karışır saçım ama bu bakımı yaptığımdan beri yağmurda yağsa saçım gıdım bozulmuyor. 3 ay oldu yapalı ve çabuk uzuyor. bu aralar bi bakım daha yaptıracam ben çok memnun kaldım. bu arada kesim ve bakım sadece 60 liraya yaptırdım. etkisinin ne kadar süreceğini sormuştum senin düzleştirmene bağlı düzleştirici kullanmasan uzun süre gider demişti ama ben hergün düzleştiriyorum :) sen bildiğin bi kuaförde bu bakımı yaptır keratin bakım demişti kuaförüm

Brezilya fönü değil de keratin yaptırabilirsin, aynı şey sadece işlem sonrası saçların düz olmaz, normal haline döner. Kuaför işlemi yaparken düzleştiriciyle geçmeyecek hafif kurutacak o kadar

arkadaşlar bundan 2 hafta once brezılya fonu yaptırdım.. Saclarım mahvoldu. Uzman bır kuaföre yaptırın saclarınızı. cunku her kuaförün yapacağı ıs degıl. ısı ayarını yapamıyolar. suan tum saclarım yanık..
benım saclarım zaten duz. amacım bakım olsun daha güzel uzasındı ( saclarım boyalı bu arada hafıf yıpranmışlık vardı) keratın yuklemesıyle bebek gıbı olacak dedı kuaför.. gıden para umrumda degıl cok uzuldum sacım mahvoldu.. kestırdım sımdı kısacık.. argan yağları bakım maskelerı vs kullanarak kısacık kut sacımı duzzeltmeye çalışıyorum uzasın ıstıyorum cok ama cok pısmanım.. kuaföre de tovbelıyım ıslem yaptrmıcam artık. ıyı kotu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…