Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Uygulama ve Sonuç

EsmerRus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
8
0
28
18aralik2014 Izmir_Karsiyaka
1aylik arastirmlarim sonucu Bugun brezilya fonu yaptirdim.uygulama ve sonucu gun gun sizinle paylaşmak istedim;
Bir suru siteye baktim,kuaforleri aradim,kozmetikcileri gezdim sonucunda yaptirmaya karar verdim. Oncelikle gidilen yer ya da fiyat onemli degil.onemli olan kullanilan urun. Ayni urun icin farkli kuaforler farkli fiyat veriyor ne farki olabilir ki. Benim gittigim kuafor Fix Nano Keratin kullaniyodu. Icinde formaldehit yok ve bu dogru cunku hic bir ulkede icinde olan bir maddeyi yok deyip piyasaya suremezsiniz insan haklarina aykiridir bu fakat o yoksa bile icinde kimyasal maddeler var sonucta sacin yapisi degisecek o yuzden bunu goze alip yaptirin. Ikinci olarak sonrasinda kullanilan şampuan ben Down Under Nude aldim sulfat sodyum paraben sls vb icermiyor ve %98 dogal olarak satiliyor ve saci kopurtuyo ayrica kokusu da fena degil işe yarayip yaramadigini 3gun sonra gorucem. Uygulamaya gelirsek normal sampuanla sacim yikandi sonra keratin sürüldü 30dakika kurutma makinesinde bekletildi. Bu çok önemli cunku bu sayede ne duman cikti ne goz yanmasi oldu daha sonra sacim parca parca 10defa duzlestirildi. Ve bitti. Bu haliyle disari cikabilirsiniz yagli durmuyo sadece biraz sönük ve artik dus alma zamani gelmis bi sac gibi.6 saat sonra 140la kendim uzerinden gectim. 1.gun sonu.

Son düzenleme:
19aralik2014
Bugun sabah tekrar saçımın ustunden duzlestiriciyle gectim. Aksam kuafore gitmem gerekiyodu ama evde yapmaya karar verdim tekrar kendim yaptim. Kuaforum gunde 3-4 kez yapabilirsin iyi olur demisti. Öncelikle saçımin yapisi orta derecede kabarik ve yogun bukleli kivircik diyemem yine de kuafor 2.seansa gelmen gerekebilir dumduz olmayabilir dedi (2seanstan kasti tekrar Keratinlenip tekrar 3gun bekleme sureci). Simdiye kadar dokulmeye benzer bisey olmadi hatta az derecede dokulen sacim su anda hic dokulmesi yok.

Ürün kafa derine temas etmediği sürece zaten dökülme sorunu olması mümkün değil. Yalnız seni şampuan hakkında uyarmak istiyorum, Nude eğer kaşıntı, kızarma, kepeklenme yaparsa anında bırak.Bazı kişilerde alerji yapabiliyor.

Ürün kafa derine temas etmediği sürece zaten dökülme sorunu olması mümkün değil. Yalnız seni şampuan hakkında uyarmak istiyorum, Nude eğer kaşıntı, kızarma, kepeklenme yaparsa anında bırak.Bazı kişilerde alerji yapabiliyor.

Kuaforde ayni seyi soyledi diplere surmemeye ozen gosterdi buna dikkat edilmeli. Sampuani fonden önce uygulayıp garantiye almıştım bilgi için teşekkürler.

20aralik2014
Bugun oglen kuafore gittim son kez duzlestirdiler.yarin yika dediler ama ben dayanamayip gece yikadim. Dumduz olmadi ama duz-dalgali karsik ve yumusacik. tulermeler gitti ama sanirim kurutma makinesiyle kurutugum için hafif kabardi. Dumduz olmasi için 2.seansa gitmeliymism kafam karisti bilemiyorum.

20aralik2014
Bugun oglen kuafore gittim son kez duzlestirdiler.yarin yika dediler ama ben dayanamayip gece yikadim. Dumduz olmadi ama duz-dalgali karsik ve yumusacik. tulermeler gitti ama sanirim kurutma makinesiyle kurutugum için hafif kabardi. Dumduz olmasi için 2.seansa gitmeliymism kafam karisti bilemiyorum.
Genelde kıvırcık veya sık dalgalı saçalrda ikinci seans şart ama bir de şöyle dene.

Saç kurutma makinesini kullanırken karıştıra karıştıra kurutmak yerine yukarıda sabit bir noktada tutarak yukarıdan aşağıya kurut ve kurutmadan önce de bir serum sür saçına o zaman kabarma olmaz.

Genelde kıvırcık veya sık dalgalı saçalrda ikinci seans şart ama bir de şöyle dene.

Saç kurutma makinesini kullanırken karıştıra karıştıra kurutmak yerine yukarıda sabit bir noktada tutarak yukarıdan aşağıya kurut ve kurutmadan önce de bir serum sür saçına o zaman kabarma olmaz.

Simdiden sonra da yapsam ise yarar mi

X