Saç Bakım Ürünleri Brezilya fönü sonuçlarım

trinity34

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2008
303
123
303
37
İstanbul
Öncelikler herkese merhabalar,
bu başlığı açmamın sebebi, ben de bu siteden brezilya fönü ile ilgili çok fikir edindim. Belki ben de biraz olsun faydalı olabilirim diye düşündüm. Çünkü hala okuduğuma göre kafası karışık çok fazla kişi var.
brezilya fönü ile belki 2 senedir devamlı okuyor fakat cesaret edemiyordum. sonunda bu yaz saçımdan iyice bıkınca gözümü kararttım.
saç yapım kimi kısım dalgalı kimi kısım lüleli çok kabarık uçları röfleden aşırı yıpranmış fön çektirdiğinde bile tülek tülek duran bir saçtı maalesef. ama kıvırcık bir saç değil onu belirteyim. ama kabarık, at kuruğu yapabilmek için bile illa düzleştirilmek isteyen ordan burdan yamuk yumuk çıkan bir saçım var-dı :)
velhasıl ben yaptırmaya karar verdim. işlemler ise şu şekil ilk gün gittim. yıkandı, keratin sürüldü, bekletilmeden kurutuldu, ince ince bir tur bütün saç düzleştirildi, bitince üstüne bir tur daha düzleştirildi. saçlarım çok yıpranık ve ısı derecesi 230 olunca çok çekindim fakat hiçbirşey olmadı. bu ilk gün herkesin bildiği üzere 3,5 saat kadar sürdü.
sonra ertesi gün yine ince tutamlar halinde düzleştirme, sonraki gün yine, bir sonraki gün yine, en son gün yıkandı ve kurutuldu ve işlem tamam. aşağıdaki resimde saçlarımın hiç bir fırça tarak vb. vurulmadan sadece fön tutularak kurutulmuş halidir.

Saçlarım şu an pırıl pırıl hiç uğraştırmıyor sadece kurut çık. hatta kurutmasam kendi haline bıraksam yine düz ama kurutunca fönlü gibi ışıl ışıl oluyor.
benim hikayem de böyle kızlar. yani bende bu kadar etkili olması saçlarımın çok yıpranmış olmasından mı , fazla kıvırcık olmamasından mı yoksa markadan mı bilemiyorum. bu arada bana kullandıkları marka Alix. heralde onun da etkisi vardır.
sorularınız olursa severek yanıtlarım.
güzel saçlar dilerim.

Gule gule kullan guzel olmus. Peki diplerin cikinca nasil olacak uzadikca ayni islem mi yapilacak ?

teşekkürler. dipten brezilya fönü yapılıyor mu bilmiyorum. saçlarım da çok kıvırcık olmadığından dipten çıkanlar beni uzun bir süre rahatsız etmeyecektir diye düşünüyorum. ama tabii onu da yaşayıp görücez

kesinlikle çok rahat bir uygulama güle güle kullanın ben iki kez yaptırdım yıka kurut ve çık :) daha ne olsun 5-6 aya kadar kullandım tabiki özel şampuanı sayesinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…