Teşekkürler hangisini tavsiye edersiniz?hayir ikisi farkli keratin bakimi sac maskesi bakimi tarzinda bisey saa keratin yukluyorlar ve yikiyorlar. brezlya fonnde surulen keratin isiyla pekistirilip keratinin saca skıca yapismasini saglior ve sacta duzluk saglanior ayni zamanda sactaki ölü bolgeleride doldurarak vi vakima yanik saclari vs kurtarior.venim bilgim bukadar :)
Teşekkürler Can'ım saçım düz sadece bakım için istiyorum.sacin dalgalysa ve duz sac istyorsan brezlya fonu ama guvenilir biryerde.. yok ben sacimdan memnunum sadece bakim istiyorum diosan keratin bakimi:)))
Çok sevinirim Can'ım bende bu aralar uzatmaya çalışıyorum.Bana ne önerirsin?ozaman yeterlidir sana keratin bakimi. saclarin kurumu boyalimi yanikmi.ne gbi problemlerin varki?belki dogal bseylerde onerebilirim. annem yaglarla cilt ve sac bakimi konusunda baya arastrmaci ve bilgili 1 bucuk sene icerisinde kut saclarni beline kadar uzatablmis br anneye sahibimbelki yararim dokunur bakim konusundada
Teşekkürler Can'ım.susamyagi cam terebentin yagi badem ve argan yagi sarimsakyagi icinede bemiks ve evigen ampul kirip. hic usenmeden once haftada iki kez daha sonra haftada 1e dusureek surekli istikrarli seklde saclarni yaglayip yatti sabah yikadi. bu arada hep bitkisel sampuanin icine yne bemix koyarak kullandi sampuani. normalde herkes bikac kez yapar ve sıkılip brakir. annem hic oes etmedi.1bucuk senede saci beline indi..suan annem uyuyor tarifi yazarm yarin hatarlayabldklerm bunlar:))soranlarada istikrarli olman yeterli sadece uzatmak iste diye ozlu sozler bile sarfediyor ahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?