Dalgalı uzun ve gayet kaliteli saçlarım vardı haziran ayında adana da tanınan bir kuaförde 100 liraya brezilya fönü yaptırdım 40 tl de sampuanını sattı.Bir aydan sonra saçım keçe gibi oldu uçları resmen kopmaya başladı sebebini anlamadım boyadan da olamazdı çünkü sadece dip boya yaptırıyordum.4 ay kadar sacımı sürekli toplamak zorunda kaldım şimdi de kısacık kestirdim. Aynı yerde brezilya fönü yaptıran bir tanıdığım da aynı sorunu yaşamış ve o da saçlarını kestirmek zorunda kaldı.Başka bi kuaförde keratin bakımı yaptırdım onun sonucundan gayet memnunum resmen saçı uzatıp parlatıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Şekillendiriciler brezilya fönü saçımı mahvetti
- Konu Sahibi MissSedef
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Haziran 2015
- 93
- 83
- 18
- 35
- 4 Haziran 2015
- 93
- 83
- 18
- 35
- 4 Haziran 2015
- 93
- 83
- 18
- 35
350 den 700e kadar fyat verdiler farkli kuaforlerde.haklsn sende ama 8 9ay araliklarla 3. yaptrisim bu. ve her sefernde 150 verdim. saclarmn boyu belime 1 karis var..alaha sukur hc br sorun yasamadim.. hatta acicisan tanan ve kestrmek zorunda kalacagm saclarmida bu sayede kestirmekten kurtardim..
- 17 Nisan 2016
- 35
- 8
- 16
- 40
- 4 Haziran 2015
- 93
- 83
- 18
- 35
yani ben duz sacdan memnun oldgm icin hacim kaybi beni rahatsz etmior.kabarik ve dalgali sac evet daha hacmli gorunur tabiki.ama ynede deneyimlerime gore fikrmi paylasayim.rahatsz edici bi hacim kaybi yok.ayrca komple duz yapmazsin yuzde 80 kurutursun saci yikamadan sinra yuzde 29si kendisi kurursa gayet hacimli oluyor yani bu benm deneyimim.tamamen kurutsanda bi sorunnolmuyor ackcasi.saclarim cok ince telli ama seyrek deil tabi dolu dolu gurde deil. benm sacimdaki etkleri bunlar.
- 4 Haziran 2015
- 93
- 83
- 18
- 35
hayir ikisi farkli keratin bakimi sac maskesi bakimi tarzinda bisey saa keratin yukluyorlar ve yikiyorlar. brezlya fonnde surulen keratin isiyla pekistirilip keratinin saca skıca yapismasini saglior ve sacta duzluk saglanior ayni zamanda sactaki ölü bolgeleride doldurarak vi vakima yanik saclari vs kurtarior.venim bilgim bukadar :)
- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
Teşekkürler hangisini tavsiye edersiniz?hayir ikisi farkli keratin bakimi sac maskesi bakimi tarzinda bisey saa keratin yukluyorlar ve yikiyorlar. brezlya fonnde surulen keratin isiyla pekistirilip keratinin saca skıca yapismasini saglior ve sacta duzluk saglanior ayni zamanda sactaki ölü bolgeleride doldurarak vi vakima yanik saclari vs kurtarior.venim bilgim bukadar :)
- 4 Haziran 2015
- 93
- 83
- 18
- 35
- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
Teşekkürler Can'ım saçım düz sadece bakım için istiyorum.sacin dalgalysa ve duz sac istyorsan brezlya fonu ama guvenilir biryerde.. yok ben sacimdan memnunum sadece bakim istiyorum diosan keratin bakimi:)))
- 4 Haziran 2015
- 93
- 83
- 18
- 35
ozaman yeterlidir sana keratin bakimi. saclarin kurumu boyalimi yanikmi.ne gbi problemlerin varki?belki dogal bseylerde onerebilirim. annem yaglarla cilt ve sac bakimi konusunda baya arastrmaci ve bilgili 1 bucuk sene icerisinde kut saclarni beline kadar uzatablmis br anneye sahibim belki yararim dokunur bakim konusundada
- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
Çok sevinirim Can'ım bende bu aralar uzatmaya çalışıyorum.Bana ne önerirsin?ozaman yeterlidir sana keratin bakimi. saclarin kurumu boyalimi yanikmi.ne gbi problemlerin varki?belki dogal bseylerde onerebilirim. annem yaglarla cilt ve sac bakimi konusunda baya arastrmaci ve bilgili 1 bucuk sene icerisinde kut saclarni beline kadar uzatablmis br anneye sahibim belki yararim dokunur bakim konusundada
- 4 Haziran 2015
- 93
- 83
- 18
- 35
susamyagi cam terebentin yagi badem ve argan yagi sarimsakyagi icinede bemiks ve evigen ampul kirip. hic usenmeden once haftada iki kez daha sonra haftada 1e dusureek surekli istikrarli seklde saclarni yaglayip yatti sabah yikadi. bu arada hep bitkisel sampuanin icine yne bemix koyarak kullandi sampuani. normalde herkes bikac kez yapar ve sıkılip brakir. annem hic oes etmedi.1bucuk senede saci beline indi..suan annem uyuyor tarifi yazarm yarin hatarlayabldklerm bunlar:))soranlarada istikrarli olman yeterli sadece uzatmak iste diye ozlu sozler bile sarfediyor ahahha
- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
Teşekkürler Can'ım.susamyagi cam terebentin yagi badem ve argan yagi sarimsakyagi icinede bemiks ve evigen ampul kirip. hic usenmeden once haftada iki kez daha sonra haftada 1e dusureek surekli istikrarli seklde saclarni yaglayip yatti sabah yikadi. bu arada hep bitkisel sampuanin icine yne bemix koyarak kullandi sampuani. normalde herkes bikac kez yapar ve sıkılip brakir. annem hic oes etmedi.1bucuk senede saci beline indi..suan annem uyuyor tarifi yazarm yarin hatarlayabldklerm bunlar:))soranlarada istikrarli olman yeterli sadece uzatmak iste diye ozlu sozler bile sarfediyor ahahha