Saç Kesim Şekilleri Brezilya Fönü Markaları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Ezgiezgiezgi

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
16
0
6
İstanbul
Merhaba kızlar ben bu sitede yeniyim. Burda saçı yanmış 1 saç teli 5 parçaya ayrılmış biri var

brezilya fönü hakkındaki yazılarınızı okudum kiminiz iyi sonuc almışssınız kiminiz alamamışsınız. ama çoğunuz aldığınız kullandığınız markayı saklamışssınız olurda kullanan memnun olmazda suçu sizden bulur diye. Ama ben burda önemle yazmanızı rica edicem.

Reklam yapmış olmicaksınız sadece daha fazla bilmediğimiz keratin markalarını kullanıpta daha fazla saçlarımız yanmasın diye bize yardım etmiş bulunucaksınız lütfenn

**Gelelim ana konuya benim saçlarımın yapısı düz (dü) gel gelelim ki her gün düzleştiri her ay boya derken güzelim saçlarım artık düzleşmeyecek seviyede. ne kadar düzleştirsemde kabarım kabarım ben burdayım diyorlar.

yanmış hiç bi şekle girmeyen yıpranmış ucları kupkuru. Çözüm olarak brezilya fönünü seçtim. tabi kuaförlere güvenen biri değilim.
Evde yapmaya karar verdim az çok yapılışını okudum. Sizlerinde ürünler hakkında ki düşüncelerinizi ve saç yapıma uygun ürünü tavsiye etmenizi, ve tabiki de tecrübelerinizi yazmanızı bekliyorum.

Lütfen kullananlar kullandığı markayı ve sonucunu nasıl olduğunu, ve saç tipinide eklemeyi unutmasınlar çünkü bunları okuyanda sizler gibi aynı saç tipine sahipse önerilerinizi dikkate alacaktır. şimdiden teşekür ederim. =)

bnde yaptrmyı düşünüyorm ama korkuyorm

ben biraz araştırdım bir çok kişide burda bilgi vermiş ama kuaförde yaptırma derim (tabi 500-700tl yaptırcak paran varsa kaliteli yerlerde yaptırailirsin) ama şimdiki kuföler 100-250 tl genel olarak bu fiyata yapıyorlar, yaptıranlarının çoğu saçları yanmış ve aşırı şekilde dökülmüş, benimde korkum saç dökülmesi o yüzden evde kendim yapmaya karar verdim. keşke yapanlar yardımcı olsa burda hangi kaliteli ürünü alabilceğimizi bilsek

kz evde nsl yapılıyok ki

ilk önce onun malzemelerini alıyorsun, ilk adımda sülfatsız şampuanla saçları yıkıyorsun tüm kimyasaldan arınıyormuş saçlar,
sonra saçları tutam tutam ayırıp brezilya fönü keretinini saçlarına sürüyorsun her bir saç teli o keratinle kaplanmalı bu işlem çok önemli (bunu kendi başına değilde bir arkadasından yardım alman lazım tabi) sonra saçının yapısına göre 40dk 30 dk bekletiyorsun.;

bir sonraki işlemde saçlar bekledikten sonra yine saçlarını tutam tutam ayırıp fön tutuyorsun saçlara ısı geldikçe keratin her bi saç telini kaplıyor ısıyı aldıkça şişiyor saç tellerin daha kalın ve güçlü hale geliyor, tüm saça fön makinesi tuttuktan sonra birde üstünden düzleştiriciyle geçiyorsun bildiğin düzleştiriyorsun ve 3 gün boyunca saçlarını yıkamadan düzleştiriyorsun.
ve tamamdır saçların dümdüz, ama tabi o 3 gün içinde saçlarını toplamicaksın özen göstericeksin düzlüğü bozulmasın diye. bide onun özel şampuanı var sülfatsız şampuan onunla yıkarsan kalıcığı artıyor.

şampuan ve keratin hangi marka ve nerden aldınız acaba.bana özelden mesaj yazarsanız sevinirimm

Ben Alix marka yaptırmıştım, pek bir fayda görmedim, bence o markayı eleyebilirsin.
Diğerlerini bilemiyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…