Merhaba kızlar ben bu sitede yeniyim. Burda saçı yanmış 1 saç teli 5 parçaya ayrılmış biri var
brezilya fönü hakkındaki yazılarınızı okudum kiminiz iyi sonuc almışssınız kiminiz alamamışsınız. ama çoğunuz aldığınız kullandığınız markayı saklamışssınız olurda kullanan memnun olmazda suçu sizden bulur diye. Ama ben burda önemle yazmanızı rica edicem.
Reklam yapmış olmicaksınız sadece daha fazla bilmediğimiz keratin markalarını kullanıpta daha fazla saçlarımız yanmasın diye bize yardım etmiş bulunucaksınız lütfenn
**Gelelim ana konuya benim saçlarımın yapısı düz (dü) gel gelelim ki her gün düzleştiri her ay boya derken güzelim saçlarım artık düzleşmeyecek seviyede. ne kadar düzleştirsemde kabarım kabarım ben burdayım diyorlar.
yanmış hiç bi şekle girmeyen yıpranmış ucları kupkuru. Çözüm olarak brezilya fönünü seçtim. tabi kuaförlere güvenen biri değilim.
Evde yapmaya karar verdim az çok yapılışını okudum. Sizlerinde ürünler hakkında ki düşüncelerinizi ve saç yapıma uygun ürünü tavsiye etmenizi, ve tabiki de tecrübelerinizi yazmanızı bekliyorum.
Lütfen kullananlar kullandığı markayı ve sonucunu nasıl olduğunu, ve saç tipinide eklemeyi unutmasınlar çünkü bunları okuyanda sizler gibi aynı saç tipine sahipse önerilerinizi dikkate alacaktır. şimdiden teşekür ederim. =)