• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri brezilya fönü için yardım edin lütfen :(

ddeerryyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
74
0
86
34
Ankara
arkadaşlar brezilya fönü yapmayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım keratin markası olsun şampuan markası olsun çok kafam karıştı malum uygulumada problemli bazıları bone takmayı unuttum serumu uygulamayı unuttum falan yazmış ben bunları bilmiyorum saçlarım kalın telli ancak çok fazla değil dalgalı tutar mı acaba bilgi verirseniz çooooooooooookk dua edicem hepinize..

ayh sakın yapmaaaa....yazık olur ben yurtdışında yaptırmıştım 1.5 yıl önce... 3 gün süper durdu ama yıkadıktan sonra berbat...bide belime kadar olan saç omuzumdan daha kısa geldi..o kdr kesmek zorunda kaldım ki...saçlar bildin lastik gibi uzayıp kırılıyodu ...yeni yeni kendine gelio saçlar bin pişman oldum

ama brezilya fönü saç bakımı değilmi keratin uyguluyolar bence saçı beslemesi lazım neden sana öyle olduki. acaba iyi biyere yaptıramadın mı

canım ben 5 ay önce yaptırdım yaptırmaz olsaydım!!! saça keratini sürüyorlar 3 gün milletin saçlar uçuşurken seninki kalıp gibi duruyor.. :) sonrasında 3 gün boyunca kuaföre gidip en yüksek ısıda saçını düzleştiriciyle düzleştiriyorlar sonra saç ayvayı yiyo sende o saça bakım yapıldı beslendi diye avut kendini :)) uçları yanık yanık hamura dönmüş saçlara kavuşuyorsun 3 günün sonunda.. :) sonrası dahada rezil... saçlar yıkanıyo ilk zamanlar çok güzel yumuşacık aradan 1 ay geçtikten sonra birbirine yapışmaya kazık gibi olmaya başlıyo saç :) az bi su görsün yada sıcakta terle bakalım noluyo :)) sanki şekerli su sürdün :))) çokta uzun sürmüyo ayrıca yine düzleştirmen şart..! martta yaptırdım kahrolası hala gitmedi saçıma veba gibi bulaştı resmen... 6 ay bitti hala saçlarım mahvolmuş durumda...
kullandığı ürüne gelince şu ünlü marka nanofix denen bi marka..
bence kesinlikle yaptırma... saç mahvoluyo artı çıkmak bilmiyo denize girdiğinde rezil bi hal oluyo terlediğinde aynı.. istediğin kadar yağ sür bakım yap banamısın demiyo...
bu arada ben saçlarımı argan yağıyla biraz olsun düzelttim o fönden kalan yanıkları ama hala var yumuşamada gidiyo.. saçını yıkadıktan sonra ıslak saç uçlarına uyguluyorsun..

Back